Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin în Premier League la Crystal Palace? Fundaşul român este gata să o lase pe Juventus

Radu Drăguşin în Premier League la Crystal Palace? Fundaşul român este gata să o lase pe Juventus

Fotbal

Comentarii

Pe lângă Crystal Palace, alte două formaţii cu nume s-au interesat de serviciile jucătorului român. Este vorba de formaţia lui Jose Mourinho, Tottenham, şi formaţia din Bundesliga, Leipzig.

Confrom celor de la The Sun, Crystal Palace este formaţia din Premier League interesată de serviciile fundaşului român în vârstă de 19 ani. Formaţia antrenată de Roy Hodgson este de mai mult timp cu ochii pe el şi ar fi dispusă să îi plătească românului un salariu mai bun decât cel de la Juventus.

După ce Juventus a anunţat că românul va rămâne la formaţia din Serie A, se pare că rezultatele din ultima perioadă şi incertitudinea care s-a lăsat în cadrul clubului, au făcut ca negocierile să fie amânate. Între timp, Cystal Palace este gata să-i ofere jucătorului condiţii mai bune şi posibilitatea unui loc de titular. Viitorul lui Andrea Pirlo pe banca echipei din Torino după eliminarea prematură din Liga Campionilor şi pierderea oricărei şanse la titlu în serie A, au făcut ca acţiunile clubului la bursă să se prăbuşească.

Radu Drăguşin a fost convocat de Adi Mutu pentru meciurile României U21 cu Ungaria U21 şi Slovenia U21 de la Campionatul European de tineret. Pe lângă Crystal Palace, alte două formaţii cu nume s-au interesat de serviciile jucătorului român. Este vorba de formaţia lui Jose Mourinho, Tottenham, şi formaţia din Bundesliga, Leipzig. În acest moment, Radu Drăguşin este cotat la doar 800.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare