Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Draguşin, mândru după convocare: ”Abia aşteptam să vin la lot”. Ce spune despre omiterea sa din primul 11 din meciul cu Ţările de Jos

Radu Draguşin, mândru după convocare: ”Abia aşteptam să vin la lot”. Ce spune despre omiterea sa din primul 11 din meciul cu Ţările de Jos

Echipa națională

Comentarii

Radu Draguşin a răspuns întrebărilor jurnaliştilor, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc joi, în Ungaria. Fundaşul lui Juventus a discutat despre meciul cu Olanda, alegerea selecţionerului de a îl lăsa pe bancă şi mândria de a fi convocat la echipa naţională.

Radu Drăguşin este un tânăr de mare perspectivă, dar a fost lăsat pe bancă în partida cu Olanda. Întrebat de decizia lui Mutu de a nu îl titulariza şi de prestaţia colegului care i-a luat locul, Ciobotariu, care a greşit la gol, jucătorul de doar 19 ani al lui Juventus a refuzat să îi critice. În plus, acesta a declarat că echipa se află pe primul loc şi că are încredre în deciziile selecţionerului.

În plus, Drăguşin s-a declarat în general mulţumit de rezultatul obţinut de colegii săi în meciul cu Olanda şi a recunoscut că s-a simţit plin de mândrie când a primit convocarea pentru Campionatul European.

Radu Draguşin, plin de mândrie în urma convocării la echipa naţională

”Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce echipa la un rezultat cât mai bun, deci nu comntez deciziile lui. Eram încrezători de la bun început. Faptul că am luat gol nu a fost o sperietură, dar bine că am dat gol repede şi am luat meciul de la egal. Mă bucură faptul că mulţi oameni au încredere în mine şi mă susţin. Asta imi dă o motivaţie în plus să mă dezvolt.

Noi nu subestimăm niciun adversar. Trebuie să luăm acest meci ca pe oricare altul şi să dăm maximum, să dăm totul pe teren. Per total, este un rezultat corect, ei avut posesia, ei au dominat jocul, doar pe final noi am avut ocaziile mai mari. Acest trofeu nu ilustreaza performanţa mereu a unui jucător. Ciobi a dat totul pe teren şi datoriă lui şi echipei am scos un rezultat foarte bun.

”Este o situaţie (n.r. situaţia golului olandei) foarte complicată pentru ca esti cu spatele la poarta. Acest gen de greseli le poate face orice jucator. Ciobi nu neapăart ca a făcut o greşeală, doar că asta e. Cu toţii facem aceste greşeli şi din asta învăţăm.

Sunt foarte bucuros când este vorba de echipa naţională. Am fost mândru şi abia aşteptam să vin la lot”, a spus Radu Drăguşin, în cadrul unei conferinţe de presă.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia

Programul României U21 la Euro 2021

  • 24.03: România U21 – Olanda U21 1-1
  • 27.03, 19:00: Ungaria U21 – România U21
  • 30.03, 19:00: Germania U21 – România U21

VIDEO | Rezumat FCSB - CFR Cluj 3-0

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u21european u21radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare