Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin nu va juca împotriva conaţionalilor Man şi Mihăilă! Pirlo a dezvăluit motivul pentru care fundaşul va fi indisponibil

Radu Drăguşin nu va juca împotriva conaţionalilor Man şi Mihăilă! Pirlo a dezvăluit motivul pentru care fundaşul va fi indisponibil

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin a semnat o prelungire de contract cu Juventus în urmă cu câteva săptămâni, iar românul s-ar fi aşteptat să fie mai implicat în acţiunea primei echipe. Însă, fundaşul de 19 ani nu a fost nici măcar convocat pentru meciul cu Parma, echipa la care evoluează alţi doi ”tricolori”, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Radu Drăguşin nu a fost convocat la echipa mare a lui Juventus pentru meciul cu Parma, dar cauza nu a fost una fotbalistică. Într-o conferinţă de presă, antrenorul ”bătrânei doamne” a dezvăluit că motivul pentru care nu se va baza pe fundaşul român, precum alţi doi colegi ai săi, este unul medical.

Radu Drăguşin nu va juca împotriva conaţionalilor Man şi Mihăilă!

Pirlo a explicat că unul dintre jucătorii de la echipa secundă a fost depistat pozitiv cu Covid, astfel că orice contact între jucătorii celor două formaţii va fi limitat. În plus, tânărul tehnician a dezvăluit dorinţa jucătorilor de a se revanşa după eşecul din ultima partidă şi a oferit câteva detalii despre echipa pe care o va trimite în teren.

”Din păcate, trei jucători pe care îi convocam regulat la echipa mare, Drăguşin, Fagioli şi Di Pardo au rămas la formaţia a doua unde unul dintre colegii lor a ieşit pozitiv. Ştiu că Parma nu traversează cea mai bună perioadă, dar jocul lor nu reflectă poziţia din clasament.

Iar noi avem dorinţă de revanşă după eşecul de la Atalanta. I-am văzut pe jucătorii mei furioşi entru că au pierdut la Bergamo. Pot să precizez că vor juca şi Cristiano Ronaldo, şi Buffon şi Dybala, mai ales ultimul are nevoie de meciuri în picioare”, a declarat Andrea Pirlo.

Juventus va primi vizita Parmei miercuri, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radu drăguşinvalentin mihăilădennis manjuventus parmaparmadrăguşin juventus 

viewscnt
Articole similare