Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, pus în gardă de un jucător cu meciuri în Premier League: ”Să nu facă greşeala mea!” | EXCLUSIV

Radu Drăguşin, pus în gardă de un jucător cu meciuri în Premier League: ”Să nu facă greşeala mea!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Foarte puţini jucători români au ajuns, de-a lungul timpului, să joace în Premier League, dar şi mai puţini au reuşit să se şi ridice la nivelul cerut de cel mai puternic campionat din lume.

Istoria ne aduce aminte de 16 jucători români care au simţit pe piele lor ce înseamnă Premier League: Florin Andone, Vlad Chiricheş, Cosmin Contra, Ilie Dumitrescu, Viorel Molodovan, Adrian Mutu, Costel Pantilimon, Dan Petrescu, Gică Popescu, Răzvan Raţ, Florin Răducioiu, Gabi Tamaş, Ionel Ganea, Ionuţ Radu, plus Radu Drăguşin, intrat pe listă de curând.

Florin Gardoş, sfat important pentru Radu Drăguşin

Premier League s-a dovedit a fi un campionat mult prea puternic pentru unii dintre cei menţionaţi ulterior. 

Motivele nereuşitelor sunt diverse: unii s-au accidentat, alţii nu s-au adaptat, iar pentru unii poate a fost provocare mult prea mare din punct de vedere al valorii.

Unul dintre jucătorii care nu şi-a atins niciodată potenţialul în Premier League este fundaşul central Florin Gardoş, cel care şi-a început foarte bine cariera la Southampton, care a fost ”executat” de accidentări şi de concurenţa cu Virgil van Dijk, Jose Fonte, Toby Alderweireld sau Maya Yoshida.

Fostul jucător al celor de la FCSB i-a transmis un mesaj lui Radu Drăguşin, noul jucător al celor de la Tottenham Hotspur. Un sfat care să-l ajute pe fundaşul central român să ajungă cea mai bună variantă a sa, astfel încât să nu repete greşeala pe care Gardoş a făcut-o în perioada 2014-2018.

  • Doar 18 meciuri a bifat Florin Gardoş pentru Southampton, dintre care 11 în Premier League.

Dacă m-aş întoarce în timp acum, mi-aş angaja nutriţionist, antrenor personal. Aş investi 10-15.000 de euro. Să fie totul făcut în aşa fel încât să dau cel mai bun randament pe teren.

Sfat? Să nu facă greşeala asta pe care am făcut-o eu, crezând că dacă merg şi joc bine mi-am asigurat locul de titular. Este posibil să joace foarte bine cu City şi să fie următorul meci pe bancă, ceea ce ar fi foarte frustrant.

Eu cred că nu am reuşit acolo pentru că nu am avut suficientă încredere. Uite, un sfat, să aibă încredere”, a declarat Florin Gardoş în cadrul sportcastului ”SportCast cu Sile” de pe Youtube.

Afla mai multe despre: florin gardossouthamptonradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare