Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, recompensat de antrenorii lui Juventus Torino pentru evoluţiile din ultimul an. A debutat la seniori

Radu Drăguşin, recompensat de antrenorii lui Juventus Torino pentru evoluţiile din ultimul an. A debutat la seniori

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin, fundaşul central în vârstă de 18 ani de la Juventus Torino a fost recompensat de conducerea campioanei Italiei, pentru evoluţiile excelente pe care le-a avut pentru echipa de tineret U19 a clubului, în ultima perioadă.

În acest sezon, internaţionalul de tineret a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Lamberto Zauli în grupele UEFA Youth League, dar şi în Serie A Primavera. Juventus Torino a terminat prima în grupa din Youth League, echivalentul Ligii Campionilor de la seniori, într-o grupă cu Atletico Madrid, Bayer Leverkusen şi Lokomotiv Moscova, din care a adunat 15 puncte. De asemenea, în Serie A Primavera, Juventus Torino este pe locul 4, după 18 runde, cu 31 de puncte, sub Atalanta - 45 p., Cagliari - 39 p. şi Inter - 34.

Drept recompensă, Radu Drăguşin a fost promovat în echipa secundă a celor de la Juventus Torino,  în care evoluează doar jucători U23 şi este înscrisă în Serie C. Practic, echipa de U23 este ultimul pas de cucerit, înainte de a juca alături de Cristiano Ronaldo sau Dybala.

În ultimele patru runde, românul a făcut parte din lotul lui Fabio Pecchia, iar în două rânduri a şi jucat. A intrat în minutul 37 al partidei pierdute în faţa celor de la Pro Patria, scor 2-3. De asemenea, Draguşin a fost titular şi integralist în remiza, scor 0-0, dintre Juve U23 şi Pontedera.

Weekend-ul recent încheiat, Drăguşin nu a fost folosit împotriva celor de la AlbinoLeffe, încheiată la egalitate, scor 1-1. În schimb, la oaspeţi a evoluat un alt jucător român, Mihai Guşu (23 de ani). Campionatul este condus autoritar de Monza, la 17 puncte distanţă de locul secund, Renate. Monza este patronată de Adriano Galliani, fostul şef de la AC Milan.

Juventus Torino U23 este pe locul 14, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare