Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin şi Tavi Popescu, ”retrogradaţi” înapoi la naţionala U21? Anunţul făcut de Florin Bratu: ”Am avut discuţii”

Radu Drăguşin şi Tavi Popescu, ”retrogradaţi” înapoi la naţionala U21? Anunţul făcut de Florin Bratu: ”Am avut discuţii”

Echipa națională

Comentarii

Deşi au făcut pasul la naţionala mare la prima acţiune a lui Edi Iordănescu pe banca României, Radu Drăguşin şi Tavi Popescu ar putea reveni la naţionala U21.

La prima sa acţiune pe banca echipei naţionale, Edi Iordănescu i-a convocat pe doi dintre cei mai promiţători jucători români.

Tavi Popescu şi Radu Drăguşin, amândoi crescuţi la academia Regal Bucureşti, au făcut pasul de la naţionala U21 la selecţionata mare, după ce au fost convocaţi de Iordănescu.

În trecut, s-a mai vorbit despre posibilitatea ca cei doi să avanseze la prima echipă a României, însă nu au avut şansa până acum, iar convocarea nu înseamnă finalul carierei lor la naţionala de juniori.

Selecţionerul de la U21, Florin Bratu, a dezvăluit că a discutat cu Edi Iordănescu şi cu cei doi fotbalişti şi că există posibilitatea ca ei să revină la naţionala de juniori.

Bratu a punctat că pe ”tricolorii” mici îi aşteaptă un turneu final în 2023, care va fi găzduit de România şi Georgia, astfel că există posibilitatea ca Drăguşin şi Popescu să revină temporar la selecţionata U21.

Radu Drăguşin şi Tavi Popescu, ”retrogradaţi” înapoi la naţionala U21?

Avem turneu final la anul. Am avut discuţii şi cu Edi, şi cu cei doi împreună şi sigur ei au înţeles mesajul, care e unul singur: echipa naţională e una singură.

Şi în momentul în care se va apela la ei, că va fi U21 sau echipa mare, trebuie să fie o mândrie.

Sunt băieţi inteligenţi, au prins mesajul foarte repede şi s-au simţit importanţi aşa cum sunt şi nu cred că se va face diferenţa dacă la o acţiune vor fi la noi sau la prima echipă.

Gândiţi-vă ca sunt doi jucători născuţi în 2002 , vor mai avea o campanie de calificare la U21, vor mai putea juca, aşa că sunt destul de tineri şi maturi să se gândească că indiferent unde vor fi în viitor, importanţa lor este la nivel rididcat din partea noastră.

Nu cred că e bine să comparăm acum generaţiile, pentru că cea din trecut a făcut performanţă, iar noi acum suntem oarecum într-o presiune mediatică şi emoţională să încercăm să tindem spre acea performanţă. Vom face totul pentru asta”, a declarat Florin Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratu 

viewscnt
Articole similare