Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu este pregătit pentru debutul la Parma. Declaraţia prin care i-a cucerit pe fani

Radu este pregătit pentru debutul la Parma. Declaraţia prin care i-a cucerit pe fani

Serie A

Comentarii

Ionuţ Andrei Radu (22 de ani) a schimbat echipele în această iarnă. De la Genoa, portarul român a ajuns la Parma, fiind împrumutat de Inter până la finalul sezonului. Chiar dacă încă nu a debutat la noua sa echipă, românul este pregătit pentru când va fi momentul să îmbrace tricoul grupării gialloblu.

"Sunt pregătit, încărcat şi motivat să încep această nouă aventură. Un mediu fantastic cu o atmosferă pozitivă. Forza Parma", a scris tânărul portar pe contul personal de Instagram. La primele două meciuri la Parma, Ionuţ Radu a stat doar pe banca de rezerve, chiar dacă el a fost adus ca înlocuitorul pentru accidentatul Luigi Sepe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sono pronto, carico e motivato di incominciare questa nuova avventura. Ambiente fantastico e positivo. Forza PARMA 

A post shared by Andrei Radu (@aandreiradu) on

Când va debuta Radu la Parma? 

Potrivit fantacalcio.it, Radu va rămâne pe banca de rezerve şi la partida cu Sassuolo, din deplasare, programată duminică. Tehnicianul Roberto D'Aversa a decis să nu-l folosească pe internaţionalul român înainte ca aceasta să efectueze mai multe săptămâni de antrenamente cu apărarea Parmei.

 

Astfel, Simone Colombi va fi titular şi la partida cu Sassuolo, dar situaţia se va schimba de la meciul următor, cu Torino, tot din deplasare, când Radu va fi cel care va apăra.

Afla mai multe despre: ionut raduparma 

viewscnt
Articole similare