Experiențe împreună.
You are here:

Radu mamii, Radule! Portarul român, victima golului etapei în Serie A. VIDEO | Racheta sol-aer care a aterizat în poarta "tricolorului"

Radu mamii, Radule! Portarul român, victima golului etapei în Serie A. VIDEO | Racheta sol-aer care a aterizat în poarta "tricolorului"

Serie A

Comentarii

Andrei Radu a fost victima unui nou gol de toată frumuseţea, în Serie A, în meciul pe care echipa sa, Genoa, l-a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

În minutul 32, mijlocaşul argentinian al echipei din Udine, Rodrigo De Paul, a trimis un trasor de la aproximativ 20 de metri, iar mingea s-a dus direct în vinclul porţii românului, căruia i-a fost imposibil să intervină. Udinese a restabilit, astfel, egalitatea, după ce Goran Pandev deschisese scorul pentru "grifoni" în minutul 22.

Ken Sema i-a adus pentru prima oară în avantaj pe oaspeţi, în minutul 87, după un alt şut puternic, la care Andrei Radu a rămas din nou fără replică. Kevin Lasagna a stabilit scorul final în minutul 90+4, la capătul unei acţiuni personale.

În urma acestui succes, Udinese acumulează 13 puncte şi urcă două poziţii, până pe 12, în timp ce Genoa rămâne pe locul 17, primul aflat deasupra zonei retrogradării, cu doar opt puncte.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...