Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Ştefan revine în "primul 11" al lui Simone Inzaghi pentru meciul cu AC Torino din campionat

Radu Ştefan revine în "primul 11" al lui Simone Inzaghi pentru meciul cu AC Torino din campionat

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Lazio Roma, Simone Inzaghi, a primit o veste bună înaintea partidei cu AC Torino din etapa a 29-a din Serie A, ce se va disputa astăzi, de la ora 20:30. Meciul va fi transmis în direct, pe Teleko Sport 2.

Pentru Lazio Roma, urmează al treilea meci în şase zile. După duelurile cu Atalanta (2-3) şi Fiorentina (2-1), Biancocelesti vor înfrunta pe AC Torino, iar Simone Inzaghi se simte un antrenor norocos. Chiar dacă a pierdut cu Atalanta şi diferenţa dintre Juve şi Lazio a crescut la patru puncte, romanii nu au foarte mulţi jucători indisponibili şi se pot baza pe jucătorii cu greutate. Vor lipsi, în continuare, doar Luiz Felipe, Lucas Leiva şi Senad Lulic. 

Fotbalistul român Ştefan Radu va reveni în garnitura de start a lui Lazio, după ce în ultima rundă a fost rezervă. A intrat la pauză, în locul lui Bastos, la scorul de 1-0 pentru Fiorentina. A jucat excelent, iar Lazio a întors rezultatul. Românul este anunţat titular în depalsarea de la Torino. De asemenea, va reveni în primul 11 şi Joaquin Correa, şi el nerefăcut complet pentru ultima etaoă de campionat. În plus, Cataldi s-a întors la antrenamente, în ciuda faptului că încă mai acuză dureri la gleznă.

Echipa probabilă: Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Parolo, Luis Alberto - Jony, Correa, Immobile.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare