Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu a anunţat încă un transfer la Dinamo. Jucătorul a semnat: "Era nevoie de el!" | EXCLUSIV

Răducioiu a anunţat încă un transfer la Dinamo. Jucătorul a semnat: "Era nevoie de el!" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu, team managerul lui Dinamo, a anunţat în exclusivitate pentru Telekom Sport transferul lui Christian Irobiso (28 de ani) la Dinamo. Atacantul face parte din "lotul Gaz Metan", după ce a fost declarat liber de contract din cauza problemelor financiare de la Mediaş.

Răducioiu a anunţat încă un transfer la Dinamo. Jucătorul a semnat: "Era nevoie de el!" | EXCLUSIV

Dinamo a profitat din plin de situaţia financiară grea de la Gaz Metan Mediaş şi a transferat mai mulţi jucători. Răzvan Grădinaru, Gabriel De Moura şi Vlad Morar au semnat deja cu "câinii", dar trupa din Ştefan cel Mare a mai luat un jucător din Ardeal, liber de contract.

Florin Răducioiu, team managerul lui Dinamo, a anunţat în exclusivitate pentru Telekom Sport că "alb-roşii" l-au transferat şi pe Christian Irobiso. Atacantul e bine venit în lot, având în vedere că Azankpo are probleme medicale.

"Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru ca Azankpo are probleme medicale se va intoarce sapatamana viitoare la Bucuresti. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucatori experimentati, care joaca in campionatul nostru si stiu bine campionatul nostru", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Gaz Metan depunctată, Dinamo a trecut pe loc de baraj

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat, miercuri, că Gaz Metan a primit o nouă depunctare de şase puncte, după acum două săptămâni mai primise una de două puncte. Gaz Metan a fost penalizată de LPF cu alte 6 puncte pe lângă cele două pe care le pierduse deja. Decizia a venit după ce clubul medieşean nu i-a plătit fostului antrenor Mihai Teja o datorie de 70 de mii de euro.

Principala beneficiară a depunctării lui Gaz Metan este Dinamo. Trupa lui Stoican a urcat peste medieşeni în clasament. Dinamo a sărit de pe locul 15, care este direct retrogradabil, pe 14 care duce la baraj.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamotransferirobisogaz metan 

viewscnt
Articole similare