Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu a remarcat un singur fotbalist de la U21. Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie: ”Îmi place foarte mult” EXCLUSIV

Răducioiu a remarcat un singur fotbalist de la U21. Gigi Becali îşi freacă palmele de bucurie: ”Îmi place foarte mult” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu, expertul Telekom Sport, a vorbit despre calificarea tricolorilor mici la turneul final, dar a fost rezervat în privinţa puştilor lui Adrian Mutu care pot face pasul spre prima reprezentativă.

Totuşi, fostul mare atacant al României l-a remarcat pe portarul Andrei Vlad (FCSB) despre care crede că se află într-un progres evident. Răducioiu a mărturisit la Telekom Sport că vrea să-i vadă pe elevii lui Adrian Mutu la turneul final pentru a se lămuri cine poate evolua la prima reprezentativă în viitor:

”Trebuie să fim mai ponderaţi în a spune anumite lucruri despre aceşti băieţi. Cu siguranţă, portarul Vlad, îmi place foarte mult. E greu de spus însă, aş aştepta turneul final pentru că vreau să-i văd, apoi aş avea mai multe argumente să spun x, y sau z pot urca la echipa mare. Momentan, doar Vlad, în rest nu m-aş pronunţa” a mărturisit Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Andrei Vlad este titularul postului de portar la U21 şi titular între buturile FCSB. Goalkeeper-ul de 21 de ani este cotat la 500 de mii de euro şi a bifat în acest sezon 9 meciuri în Liga 1 şi în preliminariile UEFA Europa League. Vlad a încasat doar cinci goluri şi a fost unul dintre jucătorii buni ai formaţiei roş-albastre.

Afla mai multe despre: florin răducioiuandrei vlad 

viewscnt
Articole similare