Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu, declaraţie care n-o să-i pice bine deloc lui Gică Hagi: "Nu vreau să-l critic foarte mult pe Ianis, dar..."

Răducioiu, declaraţie care n-o să-i pice bine deloc lui Gică Hagi: "Nu vreau să-l critic foarte mult pe Ianis, dar..."

Stranieri

Comentarii

Fostul internaţional Florin Răducioiu a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi, care nu joacă la Genk nici după schimbarea antrenorului.

Expertul Telekom Sport nu crede că antrenorii îi poartă ranchiună românului. Pur şi simplu, Ianis Hagi nu merită să joace, este de părere Florin Răducioiu, care a subliniat că decarului naţionalei îi lipsesc "răutatea şi intensitatea".

"Ianis Hagi sunt convins că încă nu merită să fie titular. Nu vreau să folosesc multe cuvinte acum pentru că nu are rost. În momentul de faţă nu merită să joace titular. Nu ştim ce se întâmplă în timpul săptămânii, nu ştim cum se antrenează.

A venit un nou antrenor, am înţeles că un german. Hai să îi dăm un pic de timp, câteva săptămâni lui Ianis Hagi să reuşească să îşi găsească într-un fel sau altul ritmul, intensitatea în antrenamente şi să îl convingă pe antrenor să joace titular.

Eu nu cred că lui Ianis Hagi îi lipseşte disciplina. E evident că ceva îi lipseşte din punct de vedere al calităţii şi cum se exprimă el în teren. Probabil îi trebuie o mai mare intensitate, mai multă răutate.

Nu vreau să îl critic foarte mult pe Ianis Hagi. Nu îmi permit pentru că îl cunosc foarte bine pe acest copil. Dar evident ne întrebăm de atâtea luni de ce nu reuşeşte să joace şi să se impună la echipa aceasta", a declarat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Gică Hagi: "Cei de la Genk sunt foarte mulţumiţi de Ianis"

Recent, "Regele" a lăsat de înţeles că fiul său de 21 de ani a fost menajat.

"Ianis are cel mai bun an al lui, de când Ianis creşte, iar Ianis este unul dintre cei mai buni jucători pe 2019. La echipa de club a făcut-o fantastic, la echipa naţională a făcut fantastic, la un turneu final, purtând numărul 10 pe spate. De mic l-a purtat, deci nu i s-a dat, l-a câştigat, pentru că a demonstrat la nivelul cel mai înalt de performanţă şi după aceea s-a transferat la o echipă, a debutat în Champions League, a jucat foarte bine cu echipe foarte bune şi în ultima lună a mai stat, că era obosit.

Cei de la Genk sunt foarte mulţumiţi de Ianis, de progresia lui şi de comportamentul lui şi de tot ce e acolo. A fost o perioadă de o lună mai nefericită, dar atât. Restul, el are foarte multe realizări în acest an", a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: raducioiu 

viewscnt
Articole similare