Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu şi-a amintit ce a păţit în Italia după ce a văzut gafa lui Ionuţ Radu: "Suporterii m-au agresat fizic la Verona" | VIDEO

Răducioiu şi-a amintit ce a păţit în Italia după ce a văzut gafa lui Ionuţ Radu: "Suporterii m-au agresat fizic la Verona" | VIDEO

Serie A

Comentarii

Fostul mare atacant al României, Florin Răducioiu, şi-a adus aminte de experienţa sa neplăcută din Italia, după ce a văzut gafa comisă de Ionuţ Radu, în Bologna - Inter 2-1.

Florin Răducioiu: "Eu am avut probleme la Verona, chiar fizic m-au agresat"

Fanaticii suporteri italiani i-au dat bătăi de cap lui Florin Răducioiu. La Verona, pentru care a jucat între 1991-1992, fostul atacant a simţit presiunea venită dinspre fani. Aceştia au întrecut limita şi l-au agresat fizic pe fostul tricolor. 

Totuşi, Florin Răducioiu crede că nu se va întâmpla la fel şi în cazul lui Ionuţ Radu. Cu 10 minute înainte de finalul meciului Bologna - Inter, românul a gafat în poartă, iar gazdele au învins cu 2-1. 

"Suporterii se aprind foarte repede. Presiunea va fi foarte mare. Depinde şi de sensibilitatea suporterilor, dar e vorba despre o posibilă pierdere a campionatului din cauza acestei greşeli. 

Nu cred că se va întâmpla nimic. În anii '90, se întâmpla. Veneau suporterii după tine, îţi spărgeau maşina. Eu am avut probleme la Verona, chiar fizic m-au agresat după câteva meciuri. Nu cred că mai sunt acele vremuri în Italia, dar îl va afecta mult şi nu ştiu dacă va mai putea continua acum. Mai sunt patru etape importante. 

Din păcate, greşelile portarilor nu vor fi uitate mai niciodată. Nu va fi uitat uşor. Da, va rămâne. Îmi pare foarte rău pentru el. E băiatul nostru şi îmi pare foarte rău", a declarat expertul Orange Sport, Florin Răducioiu. 

De asemenea, Florin Răducioiu a remarcat şi o altă greşeală a unui jucător de la Inter la faza la care Ionuţ Radu a gafat decisiv, în plină luptă pentru titlul din Serie A. 

În urma acestui rezultat, AC Milan a rămas lider în Serie A, cu 74 de puncte, în timp ce Inter e pe locul secund, cu 72 de puncte, cu patru etape înainte de finalul stagiunii. 

VIDEO | Gafa comisă de Ionuţ Radu în Bologna - Inter 2-1

 

Afla mai multe despre: florin raducioiuionut radu interflorin raducioiu verona 

viewscnt
Articole similare