Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu şi Cosmescu au analizat revenirea lui Ianis Hagi la U21: ”E ca şi cum te cheamă ţara ta în armată / A făcut un meci slab” EXCLUSIV

Răducioiu şi Cosmescu au analizat revenirea lui Ianis Hagi la U21: ”E ca şi cum te cheamă ţara ta în armată / A făcut un meci slab” EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Ianis Hagi a fost convocat la naţionala U21 de către Adrian Mutu, cu acordul selecţionerului de la echipa mare, Mirel Rădoi. Situaţia sa a fost analizată în emisiunea Sport Report de jurnalistul Bogdan Cosmescu şi expertul Telekom Sport, Florin Radu Răducioiu.

”Eu sunt pentru ideea că, dacă sunt la echipa naţională şi am nevoie de un jucător ca Ianis Hagi, el trebuie să vină. Şi să tragă echipa după el prin tehnica sa, prin jocul său plin de personalitate. El nu a făcut-o cu Danemarca, a făcut un meci slab în opinia mea. Cum să nu vină? E ca şi cum te cheamă ţara ta în armată, trebuie să te duci” a spus Florin Răducioiu.

”Cred că acest lucru i-a căzut rău. Acum ce faci? Nu îl trimiţi la CE de tineret? Eu dacă eram Ianis Hagi aş fi interpretat-o ca pe o pedeapsă. De ce nu l-ai chemat şi pe Man? Eu nu cred că acele declaraţii le-a făcut cu răutate la adresa selecţionerului. Nu am văzut răutate în declaraţiile lui. Bravo lui, a încercat să joace cât a putut. Eu cred că este un jucător care depinde mult de psihic şi aş pune pe seama acestui factor prestaţia sa mai puţin reuşită” a comentat şi jurnalistul Bogdan Cosmescu.

România s-a calificat la turneul final!

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după un penalti uşor acordat de arbitru şi au avut superioritate numerică din minutul 58, după un cartonaş roşu, de asemenea uşor acordat.

România trebuia să câştige pentru a fi sigură de calificare, dar înfrângerea suferită, tot marţi, de Belgia (locul 2, în grupa a noua), scor 2-3, în Bosnia-Herţegovina, a făcut ca tricolorii să poată ajunge la turneul final şi cu un rezultat de egalitate. România este a patra în ierarhia formaţiilor de pe locul al doilea şi mai poate fi întrecută doar de Islanda (locul 2, în Grupa 1), echipă al cărui meci din Armenia a fost amânat, din cauza conflictului militar din Nagorno-Karabah. La turneul final se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2.

Din acest motiv, în ultimele zece minute, jucătorii români au pasat să treacă timpul. O situaţie pe care de asemenea, Florin Răducioiu a comentat-o la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare