Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu, surprins că Rădoi l-a lăsat pe bancă pe un tricolor: "Eu nu înţeleg absenţa. Era jucătorul perfect". Surprizele din primul 11 cu Islanda, comentate EXCLUSIV

Răducioiu, surprins că Rădoi l-a lăsat pe bancă pe un tricolor: "Eu nu înţeleg absenţa. Era jucătorul perfect". Surprizele din primul 11 cu Islanda, comentate EXCLUSIV
Comentarii

Fostul fotbalist important al naţionalei României, Florin Răducioiu, nu a înţeles de ce Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă pentru meciul Islanda - România. De asemenea, Răducioiu a analizat şi surprizele din echipa de start, din preliminariile Cupei Mondiale.

Răducioiu, înainte de Islanda - România: "Eu nu înţeleg absenţa lui Ianis Hagi"

În echipa de start pentru meciul cu Islanda, Mirel Rădoi a surprins şi i-a introdus pe Raţiu şi Nedelcu: "Am mai spus, înainte de a critica, de a ne exprima părerea, trebuie să vedem cum va evolua echipa şi care va fi rezultatul. Evident, e de discutat primul 11. Sunt anumite alegeri, pe care doar Mirel Rădoi le poate explica. Poţi să ai dreptate. Nedelcu poate avea sarcini defensive, că-mi imaginez că ne vor domina, cu forţa islandezilor. Raţiu e un debutant, e riscant, după părerea mea, la un asemenea meci important să le dai asemenea responsabilitate. Vedem cum vor evolua aceşti debutanţi. 

Mare atenţie în apărare. Nu ştiu ce condiţie fizică au acei băieţi, pentru a rezista în faţa islandezilor", a declarat Florin Răducioiu. 

Pentru partida din deplasare, Răducioiu a considerat că Ianis Hagi trebuia introdus titular. Mijlocaşul lui Rangers a fost doar rezervă: "Eu nu înţeleg absenţa lui Ianis Hagi. După părerea mea, era jucătorul perfect pentru acest meci, la acest nivel, la un nivel bărbătesc, fiind obişnuit în Scoţia. Chiar îmi doresc să înscrie, dacă intră în seara asta. Ar fi fost perfect pentru această seară, pentru stilul de joc al islandezilor", a adăugat fostul tricolor. 

Echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda

  • România: Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Alibec, Sorescu
  • Rezerve: Vlad, Aioani, Cordea, Toşca, Manea, Markovic, I. Hagi, Rotariu, Marin, Rus, Olaru

 

Afla mai multe despre: raducioiuianis hagiislanda romaniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare