Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raed Arafat a făcut anunţul! Care sunt şansele ca duelul România - Islanda să se dispute cu spectatori: ”Când dai o derogare, începe lanţul derogărilor”

Raed Arafat a făcut anunţul! Care sunt şansele ca duelul România - Islanda să se dispute cu spectatori: ”Când dai o derogare, începe lanţul derogărilor”
Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Raed Arafat a anunţat că este puţin probabil ca partida România - Islanda să se dispute cu spectatori.

Partida România - Islanda a fost la un pas de a nu se disputa, din pricina restricţiilor anti-Covid din ţara noastră. Interdicţia nevaccinaţilor în hoteluri era aproape să îi coste pe ”tricolori”.

În lotul Islandei sunt mai mulţi sportivi nevaccinaţi, iar dacă aceştia nu s-ar fi putut caza în ţară, România ar fi pierdut meciul la masa verde.

Ministrul Eduard Novak a anunţat că o excepţie are să fie făcută pentru cazarea islandezilor, însă o excepţie nu va fi făcută şi pentru suporteri.

Accesul spectatorilor la meci nu va fi permis, din pricina situaţiei încă gravă din ţară. Dacă prin Europa stadioanele s-au redeschis, România este departe de a reveni la normalitate.

Raed Arafat a fost cel care a făcut anunţul, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă. Şeful DSU a dezvăluit că este foarte puţin probabil ca accesul fanilor să fie permis la meci.

Care sunt şansele ca duelul România - Islanda să se dispute cu spectatori

”(n.r. meciul României cu Islanda are vreo şansă să se dispute cu spectatori?) La acest moment, nu ştiu că se va crea oricare derogare în situaţia în care ne aflăm, nu ştiu de derogări, nu ştiu cel puţin că există intenţia de a aproba derogări la acest moment.

Avem o situaţie care rămâne serioasă şi cred că trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt şi să vedem cum să ieşim din ea şi să facem tot posibilul să continuăm scăderea şi să scadă presiunea de pe sistemul sanitar.

Când dai o derogare, înseamnă că începe lanţul derogărilor. Înainte au fost cerute derogări pentru competiţii de la Cluj, care nu s-au dat, pentru tenis. Nici aici nu cred că se vor da derogări, cel putin nu ştiu de astfel de discuţii”, a declarat Raed Arafat.

Partida dintre România şi Islanda se va disputa pe 11 noiembrie, pe stadionul Steaua.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaromânia islanda 

viewscnt
Articole similare