Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Shanghai

Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Shanghai

Tenis

Comentarii

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, nu va evolua în turneul de 1.000 de puncte de la Shanghai, care începe duminică, din cauza unei accidentări la încheietura mâinii stângi, informează lequipe.fr.

”Am suferit o inflamaţie la încheietura stângă, la Laver Cup şi nu am avut timp să mă recuperez, nici să mă antrenez pentru a fi pregătit în vederea acestui magnific turneu. Sper să revin la ediţia din 2020”, a declarat Nadal, într-un comunicat al organizatorilor.

Câştigătorul US Open s-a retras înaintea ultimului meci din Laver Cup, competiţie care a avut loc la Geneva, luna trecută. El nu a evoluat nici anul trecut la turneu de Masters Series de la Shanghai, din cazua unei accidentări la genunchi suferite la US Open.

Nadal ar urma să revină în competiţii la turneul de 1.000 de puncte de la Paris, de la sfârşitul lunii octombrie.

Spaniolul are şanse de a termina anul pe primul loc. El nu mai are puncte de apărat în acest sezon şi ar putea recupera diferenţa de 640 de puncte care-l desparte de liderul ATP, sârbul Novak Djokovici.

Până la finalul sezonului sunt programate două turnee de Masters 1.000, la Shanghai şi Paris, şi Turneul Campionilor, competiţii la care Djokovici are de apărat 2.600 de puncte. El este deţinătorul trofeului la Shanghai şi finalist la celelalte competiţii.

Afla mai multe despre: nadaltenis,  

viewscnt
Articole similare