Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rafinha, următorul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona, după Luis Suarez. Destinaţia: Premier League!

Rafinha, următorul fotbalist care pleacă de la FC Barcelona, după Luis Suarez. Destinaţia: Premier League!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona face curăţenie. Ronald Koeman lucrează să scape de jucătorii pe care nu se va baza şi, după Luis Suarez, a venit rândul lui Rafinha (27 de ani) să plece de pe Camp Nou. Brazilianul e aproape de plecare şi destinaţia va fi fost echipă a lui Koeman, Everton, în Premier League. Barcelona şi Everton au o relaţie foarte bună în ceea ce priveşte mutările pe piaţa transferurilor.

Rafinha e unul dintre cei trei jucători asupra cărora Carlo Ancelotti, antrenorul lui Everton, s-a hotărât că vor fi transferaţi pe Goodison Park. Liverpool Echo, sursă citată de Sport, scrie că formaţia engleză "accelerează" pentru a-l transfera pe mijlocaşul brazilian câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona în 2015. Catalanii cer 16 milioane de euro în schimbul lui Rafinha, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Celta Vigo.

Şi Celta l-a vrut pe Rafinha şi era gata să plătească 12 milioane de euro pentru a-l avea pe Balaidos, însă fotbalistul n-a fost convins de antrenorul Oscar Garcia să semneze. De asemenea, Sport scrie că Fiorentina, Torino sau Lazio au contactat-o pe Barcelone pentru transferul lui Rafinha, dar se pare că Everton e cel mai aproape să obţină semnătura brazilianului Rafinha, care, în Premier League, s-ar putea reîntâlni cu fratele său, Thiago. Proaspăt câştigător de Liga Campionilor cu Bayern, Thiago va pleca din Bavaria după şapte ani şi Liverpool e favorită să-l transfere.

De-a lungul anilor, FC Barcelona şi Everton au avut o relaţie bună pe piaţa transferurilor. Catalanii au cedat "Caramelelor" mai mulţi jucători în ultimele sezoane, printre care Andre Gomes, Yerry Mina sau Lucas Digne. Rafinha ar putea fi următorul nume care ajunge de la Barcelona la Everton.



Rafinha mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021 şi nu intră în planurile noului antrenor, Ronald Koeman, care a antrenat la Everton în perioada iulie 2016 - octombrie 2017.

Afla mai multe despre: rafinhatransferevertonbarcelona 

viewscnt
Articole similare