Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raheem Sterling sare în apărarea lui Joe Gomez, după ce fundaşul lui Liverpool a fost fluierat de fanii englezi: "A fost totul din vina mea!"

Raheem Sterling sare în apărarea lui Joe Gomez, după ce fundaşul lui Liverpool a fost fluierat de fanii englezi: "A fost totul din vina mea!"
Comentarii

Raheem Sterling, exclus din naţionala Angliei după o altercaţie cu Joe Gomez, i-a luat apărarea coechipierului său, huiduit de fani la intrarea pe teren în minutul 70 în meciul cu Muntenegru de pe Wembley.

"Pentru toţi fanii englezi: a fost greu pentru mine să-mi văd un coechipier fluierat pentru ceva ce s-a întâmplat din vina mea. Joe Gomez nu a făcut nimic rău şi a fost greu pentru mine să văd că a fost fluierat. Îmi asum întreaga responsabilitate şi accept consecinţele", a scris Sterling pe Twitter.

Mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City, Raheem Sterling, a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, după o altercaţie avută la antrenamentul de luni dimineaţă cu fundaşul lui Liverpool, Joe Gomez.

Cei doi fotbalişti se şicanaseră şi cu o zi înainte, în derby-ul Liverpool - Manchester City, scor 3-1, disputat în Premier League.

Anglia a învins Muntenegru, scor 7-0, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2020. La 17 noiembrie, Anglia va evolua în deplasare, în Kosovo.

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester city 

viewscnt
Articole similare