Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rajeev Ram şi Joe Salisbury au câştigat Turneul Campionilor la dublu

Rajeev Ram şi Joe Salisbury au câştigat Turneul Campionilor la dublu

Tenis

Comentarii

Americanul Rajeev Ram şi britanicul Joe Salisbury au câştigat pentru al doilea an consecutiv competiţia de dublu din cadrul Turneul Campionilor (ATP Finals), învingând în finală, cu 6-3, 6-4, cuplul format din spaniolul Marcel Granollers şi argentinianul Horacio Zeballos, duminică, la Torino (Italia).

Ram şi Salisbury au încheiat astfel o săptămână perfectă la Pala Alpitour din Torino, cu cinci victorii în tot atâtea meciuri, la fel ca în 2022, ajungând astfel la zece partide consecutive câştigate la turneul de final de sezon din circuitul profesionist masculin.

Perechea americano-britanică a reuşit să elimine în semifinale cuplul Edouard Roger-Vasselin (Franţa)/Santiago Gonzalez (Mexic), în faţa căruia s-a impus greu, cu 7-6 (7/5), 3-6, 10-7.

Rajeev Ram (39 de ani), ocupantul locului 11 în clasamentul ATP la dublu, şi Joe Salisbury (31 ani, locul 12 mondial) au cucerit împreună patru titluri pe parcursul acestui sezon, inclusiv US Open, pentru al treilea an consecutiv.

De la debutul asocierii lor, în 2019, Rajeev Ram şi Joe Salisbury au câştigat împreună 14 trofee.

Proba de simplu a Turneul Campionilor de la Torino a fost câştigată de sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, care l-a învins în finală, cu 6-3, 6-3, pe italianul Jannik Sinner.

Afla mai multe despre: salisbury 

viewscnt
Articole similare