Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rakitic şi acum el. Barcelona vinde încă un fotbalist la ordinul lui Koeman! A bătut deja palma cu viitoarea echipă

Rakitic şi acum el. Barcelona vinde încă un fotbalist la ordinul lui Koeman! A bătut deja palma cu viitoarea echipă

FC Barcelona

Comentarii

Arturo Vidal (33 de ani) e următorul jucător care va pleca de la FC Barcelona. Chilianul e deja în negocieri avansate cu Inter, acolo unde este dorit de Antonio Conte, fostul său antrenor de la Juventus. Vidal a fost trecut pe lista neagră de Ronald Koeman şi e aproape să-şi găsească o nouă echipă.

Vidal pleacă şi el de pe Camp Nou, anunţă jurnalistul Moil Lorens, după ce FC Barcelona l-a vândut pe Ivan Rakitic la FC Sevilla. Mijlocaşul din Chile va părăsi echipa blaugrana pentru o sumă de transfer asemănătoare cu cea a lui Rakitic, care a fost vândut pentru doar 1,5 milioane de euro plus alte nouă ca bonusuri. Plecarea lui Arturo Vidal e gândită şi prin prisma faptului că ar elibera o sumă mare din bugetul de salarii.

Barcelona are deja înlocuitor pentru Vidal, chiar dacă nu pe acelaşi post. Catalanii sunt aproape să bată palma cu Georginio Wijnaldum de la Liverpool, care şi-a dat deja ok-ul să vină să joace pe Camp Nou. Wijnaldum este, însă, un inter, în timp ce Vidal e mijlocaş defensiv. Totuşi, Barca are acoperit şi acest post, prin Frenkie De Jong, care va juca pe postul său normal, şi Sergio Busquets.

Arturo Vidal a fost transfer de FC Barcelona în 2018 de la Bayern Munchen şi încasează un salariu de nouă milioane de euro pe an.



De la FC Barcelona va pleca şi Luis Suarez, trecut şi el pe lista neagră de Koeman, despre care se spune că e în discuţii cu Juventus, italienii care îi oferă un salariu de 10 milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: arturo vidalfc barcelonainterplecaretransfer 

viewscnt
Articole similare