Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raluca Olaru în turul doi la Wimbledon, Sorana Cîrstea în turul trei

Raluca Olaru în turul doi la Wimbledon, Sorana Cîrstea în turul trei

Tenis

Comentarii

Raluca Olaru, la dublu şi Sorana Cîrstea, la simplu, s-au calificat în rundele următoarea la Wimbledon, doi, respectiv trei.

Raluca Olaru în turul doi la Wimbledon

Perechea Raluca Olaru/Nadiia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 13, s-a calificat, joi, în turul doi al probei de dublu feminin la turneul de la Wimbledon.  Românca şi colega sa au învins în primul tur echipa Leylah Fernanadez/Anastasia Potapova (Canada/Rusia), scor 2-6, 6-3, 8-6, în două ore şi 13 minute. În runda următoare, Olaru şi Kichenok vor întâlni perechea Sabrina Santamaria/Tamara Zidansek (SUA/Slovenia).

Sorana Cîrstea în turul trei

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 45 WTA , s-a calificat, joi, în turul trei la turneul de grand slam de la Wimbledon, trecând în runda secundă de favorita 12, sportiva din Belarus Victoria Azarenka (14 WTA). Românca s-a impus cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 6-4, în două ore şi 18 minute.

În turul trei, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre britanica Emma Răducanu, locul 338 WTA, şi sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA.Pentru Sorana Cîrstea este a patra prezenţă în turul trei, cea mai bună performanţă a sa la Wimbledon. Ultima dată, ea a mai jucat în turul trei în 2017. Prin calificarea în turul trei, românca şi-a asigurat un premiu de 115.000 lire sterline şi 130 de puncte.

Afla mai multe despre: wimbledonsorana cîrstearaluca olaruwimbledonwta 

viewscnt
Articole similare