Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rămâi la Borussia Dortmund?” Ce a răspuns Erling Haaland la întrebarea jurnaliştilor de la BILD. Pleacă starul norvegian?

”Rămâi la Borussia Dortmund?” Ce a răspuns Erling Haaland la întrebarea jurnaliştilor de la BILD. Pleacă starul norvegian?

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Braut Haaland s-a arătat enigmatic atunci când a fost întrebat dacă va rămâne la Borussia Dortmund şi în sezonul viitor.

”L-am întrebat pe Erling Haaland dacă rămâne la Borussia Dortmund în sezonul viitor” a explicat jurnalistul celor de la BILD, Christian Falk.

”Mi-a zâmbit şi nu a răspuns nimic” a explicat Falk, unul dintre cei mai respectaţi jurnalişti germani ai momentului.

 

Între timp, Haaland a revenit la antrenamentele Borussiei Dortmund.

Chelsea ofertă uriaşă pentru Haaland. Real Madrid şi Barcelona nu au bani să-l transfere

Potrivit presei britanice, Chelsea este dispusă să ofere 175 de milioane de euro pentru Erling Haaland, fotbalist despre care oficialii Borussiei Dortmund spun că va mai rămâne şi în sezonul viitor în Bundesliga.

Interesate de Haaland sunt şi Barcelona sau Real Madrid, doar că niciuna nu şi-l permit din motive diferite. Barca nu traversează o situaţie financiară bună după pandemia de coronavirus, iar contractul lui Leo Messi reprezintă o prioritate.

Real Madrid are un alt motiv: ar găsi bani pentru achiziţionarea lui Haaland, dar Kylian Mbappe este prioritatea numărul 1 a clubului blanco, susţine presa spaniolă.

Erling Haaland (20 de ani) a ajuns la Borussia Dortmund în 2020 şi a marcat de 57 de ori în 59 de meciuri. Înainte de Borussia, Haaland a mai jucat pentru Bryne, Molde şi Red Bull Salzburg. În Austria, Haaland a punctat de 29 de ori în 27 de meciuri, apoi a semnat cu Borussia Dortmund. În acest an, agentul fotbalistului, Mino Raiola, a avut întâlniri atât cu FC Barcelona, cât şi cu Real Madrid în privinţa unui potenţial transfer. Raiola a confirmat ulterior că Borussia Dortmund nu vrea să-l vândă în această vară pe Erling Haaland.

Afla mai multe despre: erling haalandborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare