Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămân fără case! Mai mulţi campioni cu Unirea Urziceni se află într-o situaţie dramatică

Rămân fără case! Mai mulţi campioni cu Unirea Urziceni se află într-o situaţie dramatică

Superliga

Comentarii

Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor notează azi că mai mulţi jucători care câştigau în 2009 titlul cu Unirea Urziceni vor rămâne fără casele oferite de patronul Dumitru Bucşaru la acea vreme. Printre ei îi regăsim pe Vali Bordeanu, George Galamaz, Marius Onofraş sau Epaminonda Nicu.

Conform GSP, jucătorii nu au încheiat contracte pentru aceste case, care au rămas în proprietatea firmelor lui Bucşaru, intrate între timp în insolvenţă. 

“Sunt vreo 700 de case în complex, iar 160 de familii au de suferit în acest moment. O casă aici costa atunci 116.000 de euro, dar el nu vindea case, ci imaginea în sine a cartierului. A ars pe toată lumea!

Depun plângere penală la DIICOT şi la DNA împotriva întregului grup infracţional. Bucşaru se dădea în stambă că are ruşi plătiţi, criminali, aşa încerca să-i domine pe toţi!” - a dezvăluit Adrian Subaşu, managerul complexului Green City, pentru GSP. 

"Mi-a spus să stau liniştit că nu se va întâmpla nimic. Apoi a dispărut. Am fost păcălit. Vina e şi a mea, nu trebuia să accept fără un act la mână” - a spus Valeriu Bordeanu.

"Am auzit că dă faliment şi am semnat un act despre care ni s-a spus că dacă nu-l semnăm vom pierde casa. Am fost naivi pentru că am avut foarte mare încredere în el” - a spus Marius Onofraş.

Afla mai multe despre: unirea urzicenidumitru bucsaruliga 1faliment 

viewscnt
Articole similare