Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj? Ce decizie de ultim moment au luat englezii de la Huddersfield

Rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj? Ce decizie de ultim moment au luat englezii de la Huddersfield

CFR Cluj

Comentarii

Se prelungeşte perioada neagră prin care trece Huddersfield Town, în Championship. Proaspăt retrogradată din Premier League, cu un lot format preponderent din aceiaşi jucători din sezonul trecut, Huddersfield este mai aproape de retrogradarea în al treilea eşalon, decât de revenirea pe prima scenă a fotbalului englez. Pentru a salva sezonul, conducerea încearcă cu disperare să aducă un antrenor. Nume noi au apărut în ultimele zile.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, presa din Anglia l-a plasat pe antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, pe lista scurtă a managerilor care o pot antrena pe Huddersfield.

Contracandidaţii "bursucului" erau Gary Rowett, Johm Eustace şi Mark Hudson, trei antrenori care n-au reuşit performanţe notabile în arta antrenoratului. Cu toate acestea, numele lui Dan Petrescu a dispărut din peisajul britanicilor, nume noi fiind vehiculate. "M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici", a declarat Dan Petrescu, în acea perioadă.

Dan Petrescu a ales să se concentreze mai mult pe obiectivul său pe termen scurt, cupele europene, decât să dea curs ofertei de la Huddersfield.

În consecinţă, conducătorii celor de la Huddersfield par să-şi fi pierdut răbdarea şi vor neapărat un antrenor. Primul pe listă a fost neamţul Hannes Wolf, fost antrenor la Hamburgers SV, însă acum favorit este fostul internaţional englez, Lee Bowyer, cel care a antrenat-o pe Charlton. SkySports anunţă că lupta pentru această distincţie se dă între Wolf şi Bowyer, favorit fiind englezul.

În Championship, după 5 etape, Huddersfield are un singur egal şi patru înfrângeri. De asemenea, au fost eliminaţi şi din Cupa Ligii, de Lincoln, scor 0-1.

Huddersfield Town a fost fondată în anul 1908. În 1926, a devenit prima echipă de club din Anglia care câştigă trei titluri de campioană consecutiv. De asemenea, aceştia au cucerit Cupa Angliei, în 1922, şi au pierdut finala în alte patru ocazii.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare