Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne Haaland la Dortmund? Declaraţia incredibilă a tatălui său după ce Sancho s-a transferat la United

Rămâne Haaland la Dortmund? Declaraţia incredibilă a tatălui său după ce Sancho s-a transferat la United
Comentarii

Jadon Sancho s-a transferat la Manchester United, iar tatăl lui Erling Haaland a avut o reacţie incredibilă după ce totul a fost oficial.

Sancho şi Haaland au format un parteriat fantastic la Borussia Dortmund, iar de cele mai multe ori, englezul i-a pasat decisiv fotbalistului norvegian. "La dracu'! Dar toate cele bune pentru Sancho! Ne va fi dor de tine", a spus Alf-Inge Haaland, fost internaţional al Norvegiei. 

City primeşte bani de pe urma transferului lui Sancho

Manchester United a negociat de mai multe luni transferul lui Sancho, pentru care la început, Dortmund a cerut 115 milione de euro. Nemţii au făcut o afacere extraordinară cu starul din naţionala Angliei. Borussia l-a cumpărat în 2017, de la Manchester City, pentru suma de 9 milioane de euro. Cătăţenii vor încasa 10 la sută din nou transfer al lui United, adică 10 milioane de euro. 

În ultimul sezon jucat, Sancho a cucerit cu Dortmund Cupa Germaniei. El a evoluat în tricoul echipei germane 137 de meciuri, a înscris 50 de goluri şi a oferit 64 de pase decisive. Potrivit Transfermarkt, fostul jucător al lui City este cotat la 100 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: sancho-haaland-dortmund 

viewscnt
Articole similare