Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne Marius Croitoru la Botoşani? Valeriu Iftime dă totul din casă: „Mi-au zis să îl dau afară”

Rămâne Marius Croitoru la Botoşani? Valeriu Iftime dă totul din casă: „Mi-au zis să îl dau afară”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani s-a impus pe teren propriu în faţa lui Sepsi, scor 2-1.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a calificat-o pe FC Botoşani în play-off şi a format un grup unit.

Valeriu Iftime, patronul echipei, a anunţat că tehnicianul va rămâne alături de echipă şi din următorul sezon. Iftime a dezvăluit ce tip de relaţie are Croitoru cu jucătorii săi.

„Marius rămâne, el a zis că nu a avut teren şi asta este şi n-a avut teren nu că suntem noi slabi, ci pentru că a fost iarnă lungă, terenul s-a tasat, am jucat în decembrie. Marius rămâne la noi, încă mi-a şi spus că a făcut 5 ani, dar mai are 3 ani şi sunt multe lucruri pe care nu le pot comenta. 

Nu pot vorbi despre plecarea lui din diverse motive, are nevoie de Botoşani, are nevoie să facă performanţă, se simte bine aici. În acte mai are contract încă 2 ani, dar contractul lui a fost foarte simplu, eu am pus suma, eu am pus perioada şi el a semnat. Dacă ar vrea să plece, mă înţeleg oricând cu el. Dar vreau pe termen lung, chiar îmi place unu d-asta curajos. 

„Colegii mei ziceau să-l dau afară”

Când era situaţia grea, colegii mei ziceau să-l dau afară, niciodată nicio secundă nu m-am gândit că Marius ar putea pleca de la noi şi sunt convins că putem face asta multă vreme pentru că trebuie aşezate lucrurile . 

El are ceva curajos, nu a pierdut niciodată vestiarul, echipa, un antrenor pleacă când pierde vestiarul, acum nu. E adevărat că nu e un vestiar cald, nu e o frăţie între el şi jucători la cum strigă la ei”, a declarat Valeriu Iftime

FC Botoşani se aproprie la 2 puncte de Sepsi Sf. Gheorghe, care ocupă poziţia a 4-a. Locul ar putea conta la finalul sezonului dacă CS Universitatea Craiova câştigă Cupa României. Astfel, locul 4 va asigura calificarea în noua competiţie. UEFA European Conference League.

Afla mai multe despre: marius croitoruvaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare