Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ramos, replică INCENDIARĂ pentru Maradona: "E la ani-lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie"

Ramos, replică INCENDIARĂ pentru Maradona: "E la ani-lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie"
Comentarii

Fundaşul echipei naţionale a Spaniei, Sergio Ramos, a declarat că Lionel Messi este cel mai bun fotbalist argentinian din istorie şi că Diego Armando Maradona nu se poate compara cu actualul căpitan al selecţionatei albiceleste.

Declaraţiile căpitanului de la Real Madrid vin în contextul în care Maradona a afirmat că Sergio Ramos nu este la fel de bun precum fundaşul uruguayan Diego Godin.

"Îl respect pe Maradona, a fost grozav, un superstar. În Argentina se ştie, însă, că Maradona este la ani lumină în spatele celui mai bun fotbalist argentinian din istorie, care pentru mine este Lionel Messi", a afirmat Sergio Ramos, la zona mixtă, după victoria obţinută de Spania contra Iranului, scor 1-0.

"Când se vorbeşte de superstaruri, se zice că Ramos e unul dintre ei. Dar nu. Godin e un superstar. El se apără, face legea, dă gol", spunea Maradona, citat de Marca.

Reprezentativa Spaniei a învins, miercuri, la Kazan, cu scorul de 1-0, selecţionata Iranului, în etapa a doua a grupei B de la Cupa Mondială. Unicul gol al meciului a fost marcat de Diego Costa, în minutul 54.

În clasament, Portugalia are 4 puncte, urmată de Spania, tot cu 4 puncte, Iran, 3 puncte, iar Maroc - 0 puncte.

La 25 iunie, în ultima etapă a grupei B, vor avea loc meciurile Portugalia - Iran şi Spania - Maroc, ambele de la ora 21.00.

Afla mai multe despre: ramosmaradonamessi 

viewscnt
Articole similare