Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Randers - CFR Cluj 2-1. Campioana României rămâne în afara Europei, după un parcurs dezamăgitor în Conference League

Randers - CFR Cluj 2-1. Campioana României rămâne în afara Europei, după un parcurs dezamăgitor în Conference League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-0), de echipa daneză Randers, într-un meci din penultima etapă a grupei D a Conference League.

Anterior, CFR Cluj a înregistrat trei înfrângeri şi o remiză (0-1 cu Jablonec, 1-1 cu Randers, 0-1 şi 0-2 cu Alkmaar), astfel că înaintea ultimei etape rămâne cu un singur punct şi va încheia grupa pe ultimul loc.

În celălalt meci disputat joi în grupa D, Jablonec a remizat cu AZ Alkmaar, scor 1-1 (goluri Kratochvil ‘7 / Evjen ’44). La Randers, golurile au fost marcate de Kamara ’68 şi Piesinger ‘76 pentru gazde, respectiv Deac ’72 pentru clujeni.

Clasamentul grupei D, înaintea ultimei etape:

1. AZ Alkmaar – 11 puncte

2. Randers – 7 puncte

3. Jablonec – 6 puncte

4. CFR Cluj – un punct.

Ultima etapă programează, pe 9 decembrie, la ora 19.45, partidele CFR Cluj – Jablonec şi AZ Alkmaar – Randers.

Randers - CFR Cluj 2-1 (Kamara - 67, Piesinger - 74) // (Deac - 72)

Echipele de start:

  • Randers: Carlgren - Kalesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin - Tibbling, Lauenborg, Johnsen, Ankersen - Egho, Bundgaard
  • Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Engard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Hamershoj-Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Păun
  • Rezerve: Figueiredo, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Ştefan

Min 90+3. Final de meci!

Min 89. Ocazie CFR! Costache şutează din careu, dar balonul se duce în plasa laterală. 

Min 74. GOOOOOOOL Randers! Piesinger şutează din lovitură liberă, de la mare dinstanţă, iar Bălgrădean nu poate interveni!

Min 72. GOOOOOOL CFR! Susic a centrat în careu, iar Deac a trimis mingea perfect cu capul în poartă!

Min 67. GOOOOOOL Randers! După o eroare în apărarea CFR-ului, Kamara a preluat mingea şi a trimis-o în poartă!

Min 56. Ocazie CFR! Deac a centrat în careu, Graovac nu a putut atinge balonul, iar portarul lui Randers este obligat să intervină!

Min 52. Ocazie Randers! Tibbling a fost lăsat singur cu Bălgrădean, dar şutul acestuia se duce în plasa laterală. 

Min 50. Ocazie Randers! După un corner executat, Marxen a rămas nemarcat în careu şi a trimis cu capul către poartă. Din fericire pentru noi, lovitura nu a fost exactă, iar Bălgrădean a prins mingea.  

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min 36. Ocazie Randers! După un corner executat, Bjorn Kopplin a trimis cu capul către poartă, dar Burcă este la post şi a respins aproape de pe linia porţii. 

Min 35. Ocazie Randers! Ankersen şutează periculos către poartă, iar Bălgrădean respinge în corner! 

Min 33. Ocazie Randers! Ankersen şutează în plasa laterală, după ce a pătruns bine în careu. 

Min 8. Ardelenii ajung din nou în atac, iar Omrani a finalizat cu un şut care a trecut pe lângă poarta lui Carlgren. 

Min 7. Randers atacă prin Bundgaard, care trage mult peste din afara careului. 

Min 3. Bară CFR Cluj! Camora a centrat din prima din stânga, iar mingea a căzut pe transversală după ce a fost deviată de un fundaş advers. 

Min 1. A început meciul din Danemarca.


Campioana României îşi joacă ultima şansă în grupele Conference League. Astăzi, de la ora 22:00, CFR Cluj e obligată să câştige în deplasarea de la Randers, echipă care a reuşit să scoată o remiză în partida din tur, scor 1-1. De altfel, la finalul lunii septembrie, danezii au şi condus la pauză, graţie unui gol marcat de Kamara în minutul 41. Petrila a egalat în minutul 68, iar CFR Cluj a obţinut primul său punct în grupele Conference League. Acesta a şi rămas singurul rezultat pozitiv al echipei pregătite de Dan Petrescu, după remiza cu Randers urmând două înfrângeri fără gol marcat în faţa olandezilor de la AZ Alkmaar.

Randers a încheiat seria slabă de rezultate cu trei meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile şi s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la Vejle, la finalul săptămânii trecute. În urma acestui rezultat, Randers a urcat pe locul 4 în clasamentul primei ligi din Danemarca, la doar şase puncte în spatele liderului Midtjylland.

Randers - CFR Cluj LIVE TEXT, astăzi, de la ora 22:00, pe telekomsport.ro. Campioana României e obligată să câştige

De partea cealaltă, în afara problemelor financiare cu care se confruntă în ultimele luni, CFR Cluj are o formă sportivă perfectă. Cel puţin în Liga I. Echipa pregătită de Dan Petrescu are patru meciuri consecutive câştigate fără gol primit în Liga I şi conduce detaşat clasamentul Ligii I. Ardelenii ocupă prima poziţie şi au un avans de opt puncte faţă de principala urmăritoare, FCSB.

Cu o victorie în meciul de astăzi, CFR Cluj intră serios cu şanse în cursa pentru calificarea în primăvara europeană. În ultima etapă, pentru a fi sigură de o eventuală accedere în faza următoare a competiţiei, echipa lui Dan Petrescu ar avea nevoie de o victorie, în cazul în care câştigă şi în această seară.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare