Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Randy Orton, anunţ de ULTIMĂ ORĂ în privinţa viitorului său. Când se retrage multiplul campion WWE

Randy Orton, anunţ de ULTIMĂ ORĂ în privinţa viitorului său. Când se retrage multiplul campion WWE

WWE

Comentarii

Randy Orton (40 de ani) este unul dintre cei mai mari şi mai populari wrestleri din istorie. Superstarul WWE se pregăteşte pentru „the greatest wrestling match ever”, la Backlash, cu Edge, dar până atunci le-a făcut o surpriză fanilor săi. „The Viper” a mărturisit vârsta la care vrea să se retragă.

Într-o conferinţă de presă susţinută înainte de Backlash, următorul PPV WWE, Randy Orton a dezvăluit când are de când să se retragă din wrestling: „Lupt de 20 de ani şi o voi mai face încă un deceniu. Tocmai am împlinit 40 de ani, dar am de gând să îmi continui cariera până în ziua în care voi împlini 50 de ani.

Cred că sunt capabil de aşa ceva. Vor fi 30 de ani în care am reuşit să îmi întreţin familia luptând pentru Vince McMahon deoarece am ştiut să spun poveşti în ring”, a declarat cel care are în palmares 13 titluri de campion mondial WWE.

Randy Orton se află în faţa uneia dintre cele mai mari provocări din carieră  Pe 14 iunie, la Backlash, „Vipera” se va înfrunta cu Edge în ceea ce se anunţă a fi probabil cel mai grozav meci din istoria wrestlingului.

Supranumit şi „Ucigaşul de legende”, Orton face parte din main roster-ul WWE încă din anul 2002. De atunci şi până în prezent, el a cucerit 13 titluri de campion mondial, un titlu Intercontinental, un titlu al Statelor Unite, de două ori centurile tag team, de două ori meciul Royal Rumble şi o dată servieta Money In The Bank.

Pe Randy Orton şi pe restul superstarurilor din WWE le puteţi urmări în exclusivitate la Telekom Sport şi pe site-ul telekomsport.ro, în fiecare vineri (Raw) şi duminică (SmackDown).

Afla mai multe despre: randy ortonwweretragerebacklash 

viewscnt
Articole similare