Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a reacţionat în urma suspendărilor dictate de Federaţia Scoţiană. Clubul a făcut apel pentru a-i scăpa pe colegii lui Ianis Hagi de suspendare

Rangers a reacţionat în urma suspendărilor dictate de Federaţia Scoţiană. Clubul a făcut apel pentru a-i scăpa pe colegii lui Ianis Hagi de suspendare
Comentarii

Clubul Rangers a făcut apel împotriva suspendărilor dictate de Federaţia Scoţiană de Fotbal (SFA) contra a cinci jucători care au încălcat protocoalele anti-COVID, transmite Reuters.

Săptămâna trecută, cei cinci jucători ai lui Rangers, la care evoluează şi internaţionalul român Ianis Hagi, care au participat la o petrecere în luna februarie, au fost audiaţi de Federaţia Scoţiană de Fotbal (Scottish FA).

Mijlocaşul Bongani Zungu, fundaşii Nathan Patterson şi Calvin Bassey le-au cerut public scuze fanilor, după ce au fost reprimiţi la antrenamente în urma excluderii lor din cauza încălcării protocoalelor sanitare. Cei trei, alături de atacantul Dapo Mebude şi portarul Brian Kinnear, împrumutaţi la alte echipe, au fost nevoiţi să intre într-o izolare de zece zile.

SFA a decis să-i suspende, marţi, pe cei cinci jucători pentru şase meciuri. Federalii scoţieni au confirmat într-un comunicat depunerea recursului lui Rangers şi urmează să stabilească o dată pentru audiere.

Jucătorii lui Rangers nu sunt la prima sancţiune pentru violarea protocoalelor anti-COVID. În luna noiembrie, atacantul Jordan Jones şi fundaşul George Edmundson au fost suspendaţi câte şapte meciuri pentru că au participat la o adunare privată.

Luna trecută, Glasgow Rangers şi-a asigurat matematic câştigarea primului său titlu după o pauză de 11 ani.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare