Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a refuzat oferta celor de la Lille pentru atacantul columbian Alfredo Morelos

Rangers a refuzat oferta celor de la Lille pentru atacantul columbian Alfredo Morelosgalerie foto
Comentarii

Steven Gerrard rămâne fără una din principalele guri de foc în această vară. Presa din Marea Britanie anunţă transferul lui Alfredo Morelos (24 ani) la Lille. În sezonul trecut, columbianul a fost al doilea cel mai bun marcator al lui Rangers, cu 12 reuşite.


UPDATE | Presa din Marea Britanie anunţă că Rangers a refuzat oferta celor de la Lille, care era de 13 milioane de lire sterline + bonusuri de performanţă, dacă atacantul columbian s-ar fi adaptat.

Alfredo Morelos îşi dorea foarte mult să ajungă la Lille, iar faptul că negocierile au picat l-au dezamăgit profund, mai scriu britanicii. Jucătorul ajunseseră la o înţelegere verbală cu oficialii celor de la Lille, însă pretenţiile lui Rangers le-au dat planul peste cap.


Lille caută înlocuitor pentru Victor Osimhen, fotbalist pe care Napoli e foarte aproape să îl cumpere în schimbul a 60 de milioane de euro. Conducerea ocupantei locului 4 din Ligue 1 s-a orientat astfel spre Alfredo Morelos, atacantul lui Rangers.

Thesun.co.uk scrie că Morelos s-a întâlnit deja cu şefii grupării din Hexagon şi că cele două parţi s-au înţeles asupra mutării. Columbianul mai are însă contract cu vicecampioana Scoţiei până în vara lui 2023, prin urmare, Lille trebuie să se înţeleagă cu Rangers asupra sumei de transfer.

În cazul în care va merge la Lille, colegul lui Ianis Hagi va avea concurenţă serioasă în atac. Francezii tocmai l-au achiziţionat pe turcul Burak Yilmaz (35 ani).

  • 15 milioane de euro este cotra de transfer a lui Alfredo Morelos pe site-ul transfermarkt.com
  • 12 goluri a marcat columbianul în acest sezon pentru Rangers, cu unul mai puţin decât Jermain Defoe
  • Morelos a ajuns în 2017 la Rangers, atunci când scoţienii l-au cumpărat de la Helsinki în schimbul a 1,2 milioane de euro
  • 137 de meciuri şi 77 goluri a bifat atacantul la Glasgow

În ultimele luni, Morelos a fost şi pe radarul unor alte echipe importante din Europa, precum Lazio, West Ham şi Leicester.

Afla mai multe despre: rangersmoreloslillehagi 

viewscnt
Articole similare