Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a transferat un fundaş care a jucat anul trecut în Premier League. Este fost internaţional U21 al Angliei

Rangers a transferat un fundaş care a jucat anul trecut în Premier League. Este fost internaţional U21 al Angliei

Stranieri

Comentarii

Rangers a anunţat transferul fundaşului Jack Simpson de la Bournemouth.

Formaţia la care joacă Ianis Hagi a bifat o nouă achiziţie pentru sezoanele viitoare. Este vorba despre fundaşul Jack Simpson (24 de ani), fost internaţional U21 al Angliei.

Cotat la 1.2 milioane de euro, Simpson a jucat 11 meciuri în sezonul trecut pentru Bournemouth în Premier League. În actualul sezon competiţional, Simpson are 12 meciuri pentru Bournemouth în toate competiţiile. El va ajunge la Rangers din postura de jucător liber de contract.

La naţionala U21 a Angliei a fost coechipier cu Phill Foden, Kyle Walker Peters, Joe Da Silva, Ryan Sessegnon sau Dominic Calvert Lewin.

Simpson, a doua achiziţie a lui Rangers

Pe lângă Simpson, Rangers l-a luat liber de contract şi pe Wright de la Aberdeen. ”Suntem încântaţi să anunţăm transferul lui Scott Wright de la Aberdeen” a anunţat clubul scoţian, în mod oficial, în urmă cu câteva zile.

Scott Wright are 23 de ani şi este fost internaţional U21 şi U19 al Scoţiei. Crescut de Aberdeen, fotbalistul a debutat la prima echipă încă de la vârsta de 17 ani. A bifat în total 78 de meciuri pentru formaţia alb-roşie şi a marcat şapte goluri. Poate evolua ca mijlocaş central sau mijlocaş de bandă şi este considerat un mare talent al Scoţiei. Din păcate a suferit o accidentare gravă care i-a stopat pentru moment ascensiunea.

La acea vreme, în 2019, se vorbea despre interesul unor cluburi importante din Premier League pentru serviciile sale. El se va alătura echipei antrenate de Gerrard din vară. A semnat pentru moment un pre contract cu Rangers, fiind în ultimele şase luni ale acordului cu echipa la care a crescut.

Afla mai multe despre: jack simpsonrangers 

viewscnt
Articole similare