Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a trecut şi de Kilmarnock, scor 1-0. Ianis Hagi a fost titular şi a jucat 80 de minute. Rangers domină categoric campionatul!

Rangers a trecut şi de Kilmarnock, scor 1-0. Ianis Hagi a fost titular şi a jucat 80 de minute. Rangers domină categoric campionatul!

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard pentru partida dintre Rangers şi Kilmarnock.

Rangers continuă să domine campionatul scoţian de fotbal. Formaţia antrenată de Steven Gerrard a câştigat partida cu Kilmarnock şi rămâne neînvinsă în Scottish Championship. Ianis Hagi a fost titular şi a jucat până în minutul 79 al partidei tranşate de liderul din Scoţia, datorită golului marcat de Ryan Jack.

25 de victorii din 29 de meciuri disputate în Scoţia are Rangers, care acumulează 79 de puncte. Marea rivală, Celtic este a doua, cu 58 de puncte şi două meciuri mai puţin disputate


LIVE Rangers - Kilmarnock 1-0 (Jack 37)

Echipele de start:


Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Aribo, Ryan Jack, Davis - IANIS HAGI, Itten, Kent

Kilmarnock: Doyle - McGowan, Dikamona, Medley, Haunstrup - Mulumbu, Dicker, Tshibola - Kiltie, Kabamba, McKenzie

Min 79. Ianis Hagi este înlocuit de Steven Gerrard

Min 37. GOOOL Rangers! Ryan Jack deschide scorul pentru formaţia de pe primul loc 

Rangers este lider în Scoţia cu 76 de puncte din 28 de meciuri. Celtic este următoarea cu 58 de puncte şi un meci mai puţin disputat. Locul trei este ocupat de Hibernian cu 49 de puncte.

Kilmarnock ocupă locul 10 în clasament înainte de acest meci, cu 24 de puncte. Formaţia care vizitează Ibrox Park are 40 de goluri pirmite în primele 28 de runde şi a marcat de 26 de ori.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare