Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers - Hibernian 2-1. GOOOOOL Ianis Hagi: românul, eroul echipei sale VIDEO

Rangers - Hibernian 2-1. GOOOOOL Ianis Hagi: românul, eroul echipei sale VIDEOgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Rangers a jucat miercuri cu Hibernian. La primul meci ca titular, Ianis Hagi a adus victoria, prin golul de 2-1.

Rangers - Hibernian 2-1 (Edmundson 45+2, I. Hagi 85 / Hanlon 35)

UPDATE | Ianis Hagi e titular la Rangers în meciul cu Hibernian, care poate fi urmărit în format live score pe telekomsport.ro

Echipele de start:

  • Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barisic - Arfield, Davis, I. Hagi - Aribo, Morelos, Kent
  • Hibernian: Marciano - McGinn, Jackson, Hanlon, Stevenson - Whittaker, Omeonga - Boyle, Allan, Newell - Doidge

Minutul 85 GOOOOOOOL Rangers! GOOOOOOOL Ianis Hagi! Românul a marcat pe finalul partidei pentru 2-1. Românul a şutat puternic la bara a doua, după ce a rămas singur cu portarul. 

Minutul 46 Ianis Hagi, aproape de gol! Barisic a centrat de pe stânga, iar mijlocaşul român a reluat cu stângul, din prima, pe lângă poartă.

Min. 45+2: GOOOL Rangers! Edmundson restabileşte egalitatea înainte de pauză. 

Minutul 35 GOOOL Hibernian! Gazdele au gafat în apărare, portarul McGregor a ieşit greşit, iar Hanlon a marcat în poarta goală. 

Minutul 1 A început partida.

Presa scoţiană a remarcat insistenţa cu care o mare parte a fanilor lui Rangers i-au cerut lui Steven Gerrard pe reţelele de socializare să-l folosească pe Ianis Hagi încă din primul minut.

 

 

”Dacă Ianis Hagi nu începe miercuri ca titular, ne vom revolta” scrie unul dintre suporteri, în timp ce un altul răspunde: ”Sunt realmente îngrijorat că Ianis Hagi ar putea să nu joace. Nu voi merge pe Ibrox să văd meciul dacă partida nu-l include pe micuţul geniu în 11-le nostru de start” scrie un alt suporterer al lui Rangers, pe Twitter.

 

 

”Hagi titular” scrie un alt suporter extrem de înverşunat al scoţienilor.

 

 

 

Presa din Scoţia nu îl anunţă totuşi pe Ianis Hagi titular împotriva formaţiei antrenate de Jack Ross. Partida care se va juca miercuri de la ora 21:45 o găseşte pe Rangers la 7 puncte în spatele rivalei Celtic, dar trupa lui Gerrard are un meci mai puţin disputat. Ianis Hagi a debutat pentru noua sa echipă în partida din weekend cu Aberdeen. A bifat 13 minute pe final într-un meci terminal la egalitate, 0-0.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare