Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers l-a demis pe antrenorul Michael Beale. Sau cum ar putea zice Ianis Hagi: karma!

Rangers l-a demis pe antrenorul Michael Beale. Sau cum ar putea zice Ianis Hagi: karma!
Comentarii

Conducerea scoţienilor de la FC Rangers a decis să-l dea afară pe antrenorul principal al echipei, englezul Michael Beale (43 de ani).

Se pare că Rangers a fost o cămaşă mult prea mare pentru fostul secund al lui Steven Gerrard, de pe vremea când Stevie era principal pe Ibrox.

Michael Beale a fost demis de la Rangers

Picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea de sâmbătă, din campionat, de pe teren propriu, contra celor de la Aberdeen, scor 1-3, a treia a sezonului după şapte jocuri!

Deja rivala Celtic are 7 puncte avans, cu un parcurs aproape impecabil.

Rangers Football Club poate confirma despărţirea de antrenorul echipei primei echipe, Michael Beale”, a anunţat clubul scoţian.

Michael Beale l-a ”gonit” pe Ianis Hagi de la Rangers

Michael Beale este antrenorul care l-a determinat pe Ianis Hagi să plece de la Rangers în această vară, cu toate că se simţea foarte bine pe Ibrox Park.

După un an de pauză, pricinuită de teribila accidentare la genunchi, Ianis Hagi nu a beneficiat de prea multe şanse din partea tehnicianului englez. 

În schimb, pe toată durata perioadei în care Ianis a lipsit, inclusiv şi în această vară, Michael Beale a transferat 5-6 jucători capabili să joace pe postul fotbalistul român. 

Un aspect care nu are cum să pice bine unui jucător aflat în plină recuperare, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai clubului până la accidentare.

Ianis Hagi a fost trecut pe ”linie moartă” , aşa că a trebuit să se transfere în Spania, la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut, de teamă că va pierde echipa naţională a României dacă nu va avea meciuri în picioare.

Afla mai multe despre: michael bealeianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare