Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers nu l-a lăsat pe Hagi la Tokyo. Ce scrie presa din Scoţia: „România se recunoaşte învinsă”

Rangers nu l-a lăsat pe Hagi la Tokyo. Ce scrie presa din Scoţia: „România se recunoaşte învinsă”
Comentarii

Rangers nu şi-a dat acordul cu participarea lui Ianis Hagi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din următoarea perioadă.

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, s-a lovit de refuzul lui Rangers în privinţa lui Hagi Jr.

„România se recunoaşte, în sfârşit, învinsă în tentativa de a o convinge pe Rangers să îl lase pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice de la Tokyo", a titrat The Scottish Sun, care a scris pe larg despre acest subiect.

„Hagi s-a aflat pe lista preliminară a României pentru Jocurile Olimpice, la prima participare a lor după 57 de ani, dar Rangers, alături de alte cluburi din străinătate şi din România, au refuzat să lase jucătorii la turneu pentru că datele coincid cu cele din preliminariile Champions League.

Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei, şi-a dorit până în ultimul moment, iar Hagi a spus că i-ar plăcea să îşi reprezinte ţara la Jocurile Olimpice. Rădoi a dezvăluit că a fost nevoit să renunţe la orice speranţă de a-l convoca pe fiul fostului fotbalist legendar de la Real Madrid şi Barcelona", au mai scris scoţienii.

Ianis Hagi, înapoi la treabă - mijlocaşul lui Rangers a început pregătirile pentru noul sezon sub comanda lui Steven Gerrard. 

Săptămâna viitoare, Rangers va disputa şi primul amical al verii, cu Partick Thistle pe 5 iulie. Va urma un alt test, cu Tranmere Rovers din a treia ligă engleză, iar apoi meciul de cu Arsenal, pe 17 iulie.

Afla mai multe despre: ianis hagijocurile olimpice de la tokyorangers 

viewscnt
Articole similare