Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers, RECORD după RECORD în Scoţia. Sezon impresionant reuşit de formaţia la care joacă Ianis Hagi

Rangers, RECORD după RECORD în Scoţia. Sezon impresionant reuşit de formaţia la care joacă Ianis Hagi

Stranieri

Comentarii

Rangers, la care joacă Ianis Hagi, a câştigat, duminică, titlul în Scoţia, profitând de faptul că rivala Celtic Glasgow a remizat cu Dundee Utd, scor 0-0.

Rangers, care a învins sâmbătă St. Mirren, cu scorul de 3-0, are 88 de puncte, cu 20 mai multe decât Celtic, astfel că nu mai poate fi depăşită.

Pentru Rangers este 55-lea titlu naţional, primul de după 2011. Gruparea la care joacă Ianis Hagi a devenit clubul cu cele mai multe titluri naţionale din Europa!

Sezon impresionant pentru Rangers şi Ianis Hagi

Sky Sports a realizat o statistică în ceea ce priveşte titlul cucerit de Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard.

Formaţia lui Ianis Hagi este prima la mai toate capitolele care contează în fotbalul mare. Astfel, Rangers este echipa din Scottish Premiership care are cel mai bun atac (77 de goluri marcate) şi echipa cu cele mai puţine goluri primite (9!).

Portarul McGregor a bifat şi el un super record: şi-a păstrat poarta imaculată în 24 de meciuri, performanţă cu adevărat excepţională.

Rangers nu a comis nicio eroare decisivă care să conducă la un gol al adversarilor, o performanţă pe care nu o mare are nicio altă echipă din prima ligă scoţiană. Mai mult, gruparea antrenată de Steven Gerrard are o conversie a şuturilor cu mult mai bună decât toate celelalte echipe din Scottish Premiership: 14.29%. Şi cam şi cum nu ar fi fost complet, Rangers a blocat 59 de şuturi importante către poarta sa, instalându-se şi la acest capitol pe prima poziţie în clasament.

Formaţia la care joacă Ianis Hagi a câştigat până acum în campionat, 28 din cele 32 de meciuri jucate, şi nu a pierdut niciodată în acest sezon. Din cele 16 meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune, Rangers a câştigat 16 şi a marcat de 47 de ori, încasând doar două goluri

De remarcat că înainte să preia Gerrard echipa, Rangers a terminat sezonul la care distanţă de Celtic şi a încasat în acel sezon nu mai puţin de 50 de goluri!

Pentru Ianis Hagi, sezonul nu a fost deloc rău la nivel de prestaţii. Românul a marcat în 26 de meciuri disputate în campionat, 6 goluri. Totodată, Ianis a oferit 9 pase decisive pentru coechipierii săi.
 

Afla mai multe despre: ianis hagirangerssteven gerrard 

viewscnt
Articole similare