Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers va plăti clauza de transfer definitiv a lui Ianis Hagi! Anunţul momentului: ce sumă achită scoţienii

Rangers va plăti clauza de transfer definitiv a lui Ianis Hagi! Anunţul momentului: ce sumă achită scoţienii

Stranieri

Comentarii

Clubul scoţian Glasgow Rangers se pregăteşte să plătească suma de cinci milioane de euro pentru a obţine transferul definitiv al mijlocaşului Ianis Hagi de la Genk, informează presa engleză.

Rangers îl transferă pe Ianis Hagi

Hagi jr. a fost împrumutat în iarnă de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea de a-l achiziţiona definitiv la finalul acestui sezon. Potrivit goal.com, Hagi va deveni unul dintre primii zece jucători din istoria clubului scoţian, din punct de vedere al sumei de transfer, dacă Rangers îl va cumpăra de la Genk.

Glasgow Rangers a decis să activeze clauza de transfer definitiv, după ce a văzut interesul cluburilor Lazio şi Real Madrid pentru jucătorul de 21 de ani.

Fiul lui Gheorghe Hagi, 12 meciuri în toate competiţiile, a avut evoluţii apreciate cu Rangers mai ales în Liga Europa, iar fanii echipei scoţiene doresc ca tânărul fotbalist să fie păstrat pe Ibrox Park.

Lazio stă la pândă pentru transferul lui Ianis Hagi

Deşi trebuie să stea la coadă pentru a-l transfera pe Ianis Hagi, întrucât Rangers are o clauză de cumpărare a lui Ianis Hagi în valoare de 5 milioane de euro, Lazio ar putea continua cursa pentru fiul lui Gică Hagi.

Totuşi, italienii vor fi nevoiţi să plătească o sumă dublă pentru Ianis Hagi, în cazul în care românul se va întoarce la Genk, clubul de care aparţine actualul jucătorul al lui Rangers.

 

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare