Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ranieri a rămas "mască" când a văzut statistica! Echipa sa a pierdut cu 1-2, dar adversarii nu au avut niciun şut pe poartă

Ranieri a rămas "mască" când a văzut statistica! Echipa sa a pierdut cu 1-2, dar adversarii nu au avut niciun şut pe poartăgalerie foto

Premier League

Comentarii

Premier League a oferit sâmbătă un meci straniu, la prima vedere. Burnley a câştigat, pe teren propriu, cu 2-1 partida cu Fulham, însă fără să trimită vreun şut pe spaţiul porţii.

Oaspeţii au deschis scorul printr-o reuşită superbă a neamţului Schurrle, în minutul doi, dar au fost urmăriţi de ghinion pentru restul meciului. Într-o perioadă de doar trei minute, Fulham şi-a înscris două autogoluri, în 20 şi 23, acesta fiind şi scorul final al meciului. 

Burnley a câştigat, chiar dacă până la finalul partidei nu a reuşit să expedieze vreun şut pe spaţiul porţii lui Sergio Rico şi a ajuns pe locul 15 în Premier League. Dincolo, echipa antrenată de Claudio Ranieri nu o duce deloc bine, pentru londonezi fiind a doua înfrângere consecutivă, după 1-4 cu Arsenal. Fulham este pe 19 în Premier League, cu 14 puncte. 

Afla mai multe despre: burnleyfulhampremier league 

viewscnt
Articole similare