Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raphael Varane, prezentat oficial la Manchester United! Ce număr va purta francezul

Raphael Varane, prezentat oficial la Manchester United! Ce număr va purta francezulgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Raphael Varane a fost prezentat oficial de Manchester United, la săptămâni bune după ce a fost confirmat transferul său.

Raphael Varane a fost prezentat oficial de Manchester United. Înaintea duelului ”diavolilor roşii” cu Leeds United, din debutul noului sezon al Premier League, fundaşul francez a fost prezent pe teren, salutându-i pe fanii de pe Old Trafford, chiar dacă nu a putu fi disponibil pentru partidă.

Stadionul din Manchester a fost din nou plin, pentru prima oară după izbucnirea pandemiei de Covid. Astfel, peste 70 de mii de fani au fost în tribune la prezentarea fostului jucător de la Real, care a făcut o poză cu marea de suporteri din spatele său. La United, Varane va purta numărul 19, acelaşi număr pe care l-a avut când a semnat cu ”galacticii”, în urmă cu 10 ani.

Varane, prezentat oficial la Manchester United!

Varane a părăsit Santiago Bernabeu după 10 sezoane petrecute în capitala Spaniei. În acestea, francezul a făcut 360 de apariţii pentru ”los blancos”, marcând 17 goluri şi oferind şapte pase decisive. Cu Real, fundaşul central a ridicat 4 Champions League-uri, o Cupă a Spaniei şi trei La Liga.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: raphael varanevarane unitedmanchester united 

viewscnt
Articole similare