Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a avut probleme la amicalul de azi. Au vrut să iasă de pe teren: ''Sunt o naţie agresivă''

Rapid a avut probleme la amicalul de azi. Au vrut să iasă de pe teren: ''Sunt o naţie agresivă''

Rapid

Comentarii

FC Rapid a fost învinsă, duminică, în primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa turcă Diyarbakir, echipa care ocupă locul 13, dintre cele 20 de echipe din seriile ligii 3 din Turcia.

Adrian Bălan a deschis scorul în minutul 8, iar după pauză au marcat Bilal '69 şi Baran Asik '83. După ce turcii au dat lovitura finală, giuleştenii au dorit să iasă de pe teren, deoarece au fost nemulţumiţi de arbitraj, potrivit GSP. 

Lucian Goge a confirmat, azi, faptul că arbitrajul i-a nemulţumit. Fotbalistul a explicat: „Tot timpul când jucăm cu echipe din Turcia sunt meciuri tari. Ei sunt o naţie destul de agresivă. A fost şi chestia cu arbitrajul, 3-4 faulturi la care nu au dictat nimic. S-au enervat şi colegii mei. E normal să iasă scandal în condiţiile astea.

Colegii au vrut să plecăm, dar era păcat. Ieri nu am putut juca. Avem puţine meciuri de verificare, era păcat să ieşim. Mai erau doar câteva minute din meci”, a spus Lucian Goge, după eşecul cu Diyarbakirspor.

Echipele care au evoluat la Rapid:

Rapid în prima repriză: Drăghia - Goge, Săpunaru, Ignat, Demici - Albu, Pănoiu, Sefer, Ilie - Bălan, Despa
 
Rapid în repriza a doua: Drăghia - Stănici, Dandea, Dr. Grigore, Florică - Crepulja, R. Moise, Stahl, Alami - A. Dumitrescu, Marzouk

Afla mai multe despre: rapidamical 

viewscnt
Articole similare