Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a bifat al 5-lea transfer al verii! L-au "furat" pe Lazăr de la Mioveni: "O să promovăm în Liga 1!"

Rapid a bifat al 5-lea transfer al verii! L-au "furat" pe Lazăr de la Mioveni: "O să promovăm în Liga 1!"

Fotbal

Comentarii

Rapid mută din nou pe piaţa transferurilor, reuşind să cumpere unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din sezonul trecut, pe Rareş Lazăr, de la CS Mioveni.

Rareş se poate lăuda cu un record important, el fiind cel de-al doilea debutant, ca vârstă, din istoria ligii 1, după marele Nicolae Dobrin. Lazăr a debutat pentru FC Vaslui, într-o deplasare cu Ceahlăul, pe 17 Mai 2014, pe când avea 15 ani, o lună şi 19 zile.
 
După falimentul Vasluiului, Lazăr a fost achiziţionat de către CS Mioveni, însă a intrat şi în atenţia cluburilor mari din Europa, QPR, Liverpool şi Tottenham, ultimele două chiar finalistele Ligii Campionilor, cei de la Tottenham oferindu-i chiar un contract de joc pentru echipa U18.
 
După terminarea perioadei de juniorat, Lazăr s-a reîntors în ţară, la CS Mioveni, unde a jucat în ultimii doi ani, fiind unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi centrali din liga secundă.
 
„La Rapid am găsit nişte băieţi de mare calitate, sigur o să mă integrez foarte repede şi o să promovăm în Liga 1. Rapid e un brand, ştie toată lumea că are nişte suporteri extraordinari, sunt foarte emoţionat şi încrezător, şi abia aştept să debutez în faţa suporterilor şi să îi fac mândri”, a spus Lazăr pentru fcrapid.ro, după primul antrenament alături de noii săi colegi.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare