Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a câştigat meciul contra Coronei Braşov. Mihai Iosif a testat trei jucători noi, printre care şi un fost atacant de la Nice

Rapid a câştigat meciul contra Coronei Braşov. Mihai Iosif a testat trei jucători noi, printre care şi un fost atacant de la Nice

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat amicalul împotriva Coronei Braşov, scor 2-1.

Bălan şi Sefer în primul sfert de oră al amicalului contra Coronei, au marcat golurile giuleştenilor. Pentru formaţia alb-vişinie, Hlistei a ratat o lovitură de la 11 metri.

In prima repriza, Mihai Iosif a trimis în primul 11 trei jucători veniţi în probe, Andi Bogdan, Assil Jaziri şi Julien Lamy.

Ultimul dintre ei este un fotbalist francez, născut la Paris, care a jucat în ultimii doi ani în eşaloanele inferioare din Anglia. Ultima dată, Lamy a evoluat pentru Grimsby Town.

Assil Jaziri are 21 de ani şi este atacant. A crescut la Nice, formaţie pentru care a şi bifat trei meciuri în 2019. Este internaţional tunisian din acel an, el făcându-şi debutul în prima reprezentativă într-un amical contra Irakului. 

”Cu siguranţă vom avea şi alţi jucători noi”

”Este o perioadă grea, au mai venit jucători, cu siguranţă o să mai vină. Încet, încet începem şi noi să formăm un nucleu.  O să fie un campionat dificil, cu echipe bune de Liga I. Eu sper să ne facem treaba şi să terminăm cât mai sus în clasament.” a mărturisit Dandea, la finalul partidei amicale.

”Încercăm să ne facem antrenamentul, să facem traseele pe care mister ni le-a explicat şi cred că asta este cel mai important. Că am dat gol din lovitură liberă...eu aştept să dau în oficiale, că nu am mai dat de mult. ” a mărturisit Adi Bălan, unul dintre marcatorii Rapidului în acest meci.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapid 

viewscnt
Articole similare