Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a explicat de ce Albion Rrahmani nu a venit a venit la flash-interviu după meciul cu Oţelul. Comunicatul oficial al giuleştenilor

Rapid a explicat de ce Albion Rrahmani nu a venit a venit la flash-interviu după meciul cu Oţelul. Comunicatul oficial al giuleştenilor

Superliga

Comentarii

Albion Rrahmani nu a fost prezent la declaraţii după meciul încheiat de Rapid la egalitate pe terenul Oţelului, scor 0-0.

Multe voci au pus absenţa kosovarului de la flash-interviu pe seama problemelor de la meciul România - Kosovo de săptămâna trecută. Cu toate acestea, clubul giuleştean a susţinut că atacantul transferat de la Ballkani a avut o problemă de ordin medical.

”După finalul partidei susţinute de către echipa noastră la Galaţi, atacantul Albion Rrahmani a fost acuzat de către o parte din presa sportivă că a refuzat să se prezinte la interviurile de după meci. Clubul nostru cunoaşte foarte bine manualul media şi obligaţia jucătorilor desemnaţi nominal de către deţinătorii de drepturi TV, de a participa la flash-interviurile post-meci.

De aceea ţinem să precizăm că absenţa lui Rrahmani nu are nicio legătură cu incidentele petrecute la meciul naţionalei cu reprezentativa Kosovo, aşa cum a speculat o parte a presei sportive. Acesta nu s-a prezentat la flash-uri ca urmare a unor probleme medicale, cu care s-a confruntat pe tot parcursul săptămânii trecute. Albion a avut o infecţie la măseaua de minte, fiind necesară o intervenţie chirurgicală. La solicitarea reprezentanţilor clubului nostru, şi cu acceptul deţinătorilor de drepturi TV, Rrahmani a fost înlocuit la interviuri de către un alt jucător”, se arată în comunicatul oficial postat de Rapid.

 

 

Afla mai multe despre: rapidrrahmani 

viewscnt
Articole similare