Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a făcut încă un transfer: ”Sunt foarte, foarte fericit că sunt aici”. Daniel Pancu, extaziat: ”Va aduce suporterii la stadion”

Rapid a făcut încă un transfer: ”Sunt foarte, foarte fericit că sunt aici”. Daniel Pancu, extaziat: ”Va aduce suporterii la stadion”

Liga 2

Comentarii

Rapid a anunţat că a transferat încă un jucător, un mijlocaş marocan de 26 de ani care a evoluat şi pentru Dunărea Călăraşi.

  • CSM Reşiţa - Rapid va fi live video pe telekomsport.ro şi pe Telekom Sport, duminică, de la 13:30.

Cu obiectiv clar promovarea, Rapid continuă să se întărească. Astăzi a fost prezentat oficial Saifeddine Alami, un mijlocaş de 26 de ani care până în această vară a jucat la Raja Casablanca: ”Sunt foarte, foarte fericit că am venit aici. De prima dată când am fost sunat am zis că da, că vreau să vin să joc”, a declarat Saifeddine Alami.

Daniel Pancu este de părere că este o mutare excelentă pe care a reuşit să o facă Rapid: ”E cu siguranţă un transfer, îl consider de pe acum reuşit. Sper să avem rezultate bune împreună, sper să ne ajute cât mai mult. E clar un jucător pe spiritul clubului. Un jucător care cred că nu va avea nevoie de adaptare, un jucător care va fi iubit şi un jucător care va aduce, pe lângă plusul de valoare a echipei, va aduce şi suporterii la stadion, sunt convins de acest lucru”, a spus antrenorul Rapidului.



Saifeddine Alami are 26 de ani, joacă mijlocaş central, poate evolua şi în benzi şi este cotat la 425.000 de euro. A început fotbalul prin proiectul Nike Academy, s-a mutat apoi în Spania şi a continuat la Lleida Esportiu şi ulterior a mai jucat pentru Tarrega, Waldh. Mannheim, Dunărea Călăraşi, Paris FC şi Raja Casablanca.

Afla mai multe despre: saifeddine alami 

viewscnt
Articole similare