Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a găsit înlocuitor pentru Rrahmani. De ce atacant se interesează clubul giuleştean

Rapid a găsit înlocuitor pentru Rrahmani. De ce atacant se interesează clubul giuleştean

Rapid

Comentarii

Rapid a primit o veste dură în aceste zile şi nu se va mai putea baza pe omul ei numărul 1 de gol, Albion Rrahmani (23 de ani).

De cine se interesează Rapid pentru a-l înlocui pe Rrahmani

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani. Atacantul kosovar s-a accidentat grav la meciul jucat pentru naţionala ţării sale.

Astfel, clubul giuleştean ar fi intrat în cursa pentru Djordje Despotovic, conform As.ro. În vârstă de 31 de ani, atacantul sârb este liber de contract din luna iulie a acestui an.

Ultima echipă la care a fost legitimat a fost Arsenal Tula, în liga a doua din Rusia.

În prezent, Djordje Despotovic este cotat la 700.000 de euro şi a mai jucat în carieră la Spartak Subotica, Lokeren, Steaua Roşie Belgrad, Astana, Orenburg şi Rubin Kazan.

O altă variantă surpriză luată de Rapid pentru înlocuirea lui Albion Rrahmani ar putea veni chiar din curtea giuleştenilor, anume Alex Stan, un atacant de 18 ani, care se anunţă a fi un mare talent. 

Vineri seară, Albion Rrahmani a ajuns în Bucureşti, după accidentarea gravă suferită în meciul pe care Kosovo l-a câştigat în Andorra, scor 3-0, şi rămâne de văzut cât timp va fi acesta indisponibil de pe gazon.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanidjordje despotovic 

viewscnt
Articole similare