Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a învins-o cu uşurinţă pe CFR Cluj! Andrei Burcă nu se ascunde: ”Ne-am prezentat lamentabil”. Ce spune de o posibilă plecare la Dinamo Kiev

Rapid a învins-o cu uşurinţă pe CFR Cluj! Andrei Burcă nu se ascunde: ”Ne-am prezentat lamentabil”. Ce spune de o posibilă plecare la Dinamo Kiev

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit să câştige duelul cu CFR Cluj, disputat la Mioveni, scor 2-0, graţie golurilor marcate de Adi Bălan.

CFR Cluj a jucat neaşteptat de slab în deplasarea de la Mioveni, iar Rapid a profitat de greşelile adversarilor. Adi Bălan a înscris o dublă, iar giuleştenii au reuşit să câştige primul meci după cinci etape. Planul de joc al lui Mihai Iosif a decurs perfect în faţa clujenilor, iar contraatacurile rapidiştilor i-au lăsat pe fotbaliştii lui Dan Petrescu fără răspuns.

În urma partidei, Andrei Burcă a recunoscut că CFR Cluj nu a făcut un meci bun. Fundaşul central a criticat prestaţia propriei echipe şi a vorbit despre meciurile care îi aşteapăt pe ardeleni, dar şi despre o posibilă plecare la Dinamo Kiev.

Rapid a învins-o cu uşurinţă pe CFR Cluj! Andrei Burcă nu se ascunde

Din punctul meu de vedre, nu e nimic de spus. Ne-am prezentat lamentabil azi, n-a fost nici măcar o echipă, cum vorbim înainte de fiecare meci, s-au făcut şi greşeli individuale. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care a ştiut ce vrea de la acest meci şi a meritat victoria.

Aveam şi noi informaţii că nu vor avea fundaş dreapta, ne-au surprins, consider că la noi a fost cheia, ne-am prezentat foarte prost în această seară, trebuie să recunoaştem, trebuie să privim lucrurile în faţă.

Trebuie să vedem adevărul, pentru că nu ne putem ascunde după acest joc şi ştim că trebuie să strângem rândurile, trebuie să demonstrăm cine are caracter, pentru că joi ne aşteaptă o partidă foarte dificilă. Este un spirit Rapidul, felicitări în această seară, dar trebuie să ne dea de gândit această partidă.

Sper să ne mobilizăm, pentru că n-am făcut puncte în Europa şi acum am pierdut în această seară. Joi o să venim după o înfrângere şi trebuie să facem ceva să câştigăm această partidă. Bineînţeles că avem şanse de calificare, jucăm meciul direct şi trebuie să ne prezentăm foarte bine joi şi să încercăm să câştigăm această partidă.

Dacă o să câştigăm partida, o să trecem peste ei. (n.r. despre oferta de la Dinamo Kiev) Nu ştiu, trebuie să joc cât mai bine, aici, la echipă, să îmi fac targetul, sper să nu mai primim goluri, că am luat doua goluri foarte uşor din punctul meu de vedere, dar avem timp să analizăm şi să muncim în continuare, pentru că nu suntem ce trebuie”, a declarat Andrei Burcă.

Afla mai multe despre: rapid cfr clujcfr clujandrei burcăliga 1 

viewscnt
Articole similare