Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a renunţat la unul dintre atacanţii săi din lot. Unde va juca în returul campionatului

Rapid a renunţat la unul dintre atacanţii săi din lot. Unde va juca în returul campionatului

Rapid

Comentarii

Gruparea Rapid Bucureşti a anunţat transferul sub formă de împrumut al lui Gabriel Dodoi la CSM Reşiţa.

În vârstă de 21 de ani, Gabriel Dodoi pleacă de la Rapid, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului. Atacantul va evolua în returul campionatului la ocupanta locului 17 din Liga 2, CSM Reşiţa. În sezonul 2019-2020, Dodoi a jucat 8 meciuri pentru Rapid, dar nu a marcat niciodată. El a pierdut duelul pentru poziţia de atacant titular cu Matias Roskopf şi Brighton Labeau.

Gabriel Dodoi a debutat în Liga 1 la doar 18 ani, în tricoul celor de la Pandurii Târgu-Jiu, în sezonul 2016/2017 şi era considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători români ai generaţiei sale. După trei se sezoane la Pandurii, a semnat cu CFR Cluj, însă nu a primit nicio şansă la prima echipă, aşa că a fost trimis împrumut la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe şi Pandurii Târgu-Jiu. Dacă la Sepsi nu a reuşit să se impună, acasă la Târgu-Jiu, Dodoi s-a simţit foarte bine, iar în cele şase luni în care a jucat împrumutat, a înscris cinci goluri, în 10 meciuri disputate.

În această vară, Daniel Pancu l-a adus la Rapid, însă nici de această dată nu a reuşit să-şi câştige statutul de titular. 

Afla mai multe despre: gabriel dodoi 

viewscnt
Articole similare