Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a semnat cu un nou sponsor important, care a investit peste 100 de milioane de euro în proiecte imobiliare: ”Vrem să mutăm şi şcoala de fotbal acolo”

Rapid a semnat cu un nou sponsor important, care a investit peste 100 de milioane de euro în proiecte imobiliare: ”Vrem să mutăm şi şcoala de fotbal acolo”

Superliga

Comentarii

Rapid a semnat cu nou sponsor, care, printre altele, le va oferi preţuri promoţionale sportivilor şi angajaţilor din cadrul clubului.

Echipa din Giuleşti are un start excelent de sezon, cu 3 victorii în 4 etape, niciun eşec şi 0 goluri primte. Însă cei de la Rapid punctează şi la capitolul financiar.

Echipa de lângă Podul Grant a semnat un nou contract de sponsorizare. De această dată este vorba despre o mare companie imobiliară, care dezvoltă un complex de locuinţe în Giuleşti.

Rapid a semnat cu un nou sponsor puternic: ”Mai avem discuţii cu şi cu alţi sponsori”

Pe tricourile Rapidului va apărea numele unui nou sponsor. Este vorba despre Aqua City, o mare companie imobiliară, care este deţinută de omul de afaceri Marius Simion Gaga, care, potrivit profit.ro, a fost director general şi şef al corpului de control al ANAF.

Aqua City lucrează la dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare şi unul dintre acestea este în Giuleşti.

De altfel, compania a dezvoltat deja în acea zonă a Bucureştiului un proiect care a necesitat investiţii de peste 100 de milioane de euro.

Victor Angelescu, patronul Rapidului, spune că complexul construit de Aqua City vrea să mute inclusiv şcoala de fotbal a clubului.

Tot în cadrul parteneriatului, sportivii şi angajaţii Rapidului vor beneficia de preţuri promoţionale pentru locuinţe:

”Vrem să avem un bloc, o scară, care să fie doar a noastră. Să avem şi jucători ai echipelor de juniori, să fie şi legende, toţi să stea într-un loc.

Ne dorim foarte mult să ne facem un centru de copii şi juniori. Cei de la Aqua City au înţeles şi am înţeles că o să fie aici un teren de fotbal, unde cei care se vor muta aici îşi vor putea da copiii la fotbal.

După cum ştiţi, noi suntem foarte axaţi pe partea de juniori, am investit foarte mult în juniori şi vrem să mergem în cât mai multe cartiere, pornid de la Giuleşti [...] Pe viitor, vrem să avem inclusiv şcoala de fotbal în acest cartier”, a declarat Victor Angelescu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare